חניה

  • דו"ח חניה
    אנונימי | 13/11/2009 13:21

    מכרתי רכב שהיה ברשותי לפני שנים, לאחרונה קיבלתי דו"ח חניה, וזאת כמובן לאחר שעשיתי העברת בעלות , והדו"ח בכלל מציין תאריך שבו הרכב לא היה מצוי עוד ברשותי.עירית בת ים טוענת כעת כי עלי לשלם למרות זאת??מה עלי לעשות??הם רוצים לנקוט נגדי הליכים הוצל"פ??האם לתת הודעת צד ג'.

    • חניה
      מיקו | 13/11/2009 14:10

      אם הסיפור הוא כמו שאתה טוען ,בקש להישפט ,בבקשה להישפט "איים " עליהם שהם גורמים לך הוצאות מיותרות ולעוגמת נפש מיותרת ושמישהו ייתן את הדין על כך , כל זאת אם הסיפור הוא בדיוק , אבל בדיוק כמו שאתה מספר ,,, אגב איך הם הגיעו אליך ?

      • אז ככה
        אנונימי | 14/11/2009 20:05

        אני מכרתי את הרכב לחברת ליסינג ...שכנראה יש להם תו סוחר ,והם לא מעבירים בעלות , עד אשר נמכר הרכב לאדם מסוים , ואז הם חוסכים יד

        • היה ברור, שהסיפור הוא לא בדיוק כמו שסיפרת ,,,
          מיקו | 14/11/2009 21:59

          לא ביצעת העברת בעלות ,מבחינת העירייה ( בצדק ) אתה בעל הרכב בתאריך שהדו"ח ניתן , כדי למנוע זאת ישנם סוחרים שמבצעים העברת בעלות על שמם ואז מוכרים ,וזה לא נחשב ליד לצורך המכירה אלא רק כדי למנוע מצבים כמו שניקלעת אליו . הצעתי אליך גמור את העיניין עם העירייה ,ודרוש את הכסף מהסוחר ( רק ידע את הסוחר בכתב לפני כן ,אם הוא מוכן להעביר זאת על שמו )