סיווג פסילה

  • שלילת רישיון נהיגה לאדםנכה
    tata | 11/11/2009 15:19

    בעקבות עבירת תנועה נשלל לאדם נכה הרישיון נהיגה. אותו אדם זקוק לרכבו לצורך הגעה לטיפולים רפואים כגון דיאליזה. האם אפשר לדרוש מבית המשפט לקבל הקלות? ואם כן אילו הקלות? חשוב לציין שללא הרכב אין לו אפשרות להגיע לטיפולים.

    • סיווג פסילה
      אורן המקורי | 11/11/2009 17:37

      יעש להגיש את הבקשה הנ"ל ולתמוך אותה במסמכים מתאימים.

    • פסילה לנכה
      עו"ד אילון אורון | 12/11/2009 15:10

      האם מדובר בפסק דין של בית משפט שניתן בנוכחותך? באיזו עבירה? האם בפסילת רישוי? בברכה עו"ד א.אורון מנהל פורום תעבורה

      • פסילה לנכה
        tata | 16/11/2009 12:49

        לשאלתך. כן הפסק דין ניתן בנוכחותי, על עבירה של עקיפה מסוכנת. קיבלתי פסילה לחודשיים וקנס כספי