דוח חניה

  • דו"ח חנייה עיריית ירושלים
    דני בורק | 11/11/2009 14:05

    שלום רב. רציתי להתייעץ לגבי בעייה שיש לי עם דו"ח חנייה: הבעיה היא שקיבלתי דוח חנייה מעיריית ירושלים, שבוצע בשנת 2007, 1. היום קיבלתי מכתב רשום ראשון. עם התראה על נקיטת הליכים, משנת 2007 עד היום זה הודעה ראשונה שאני מקבל. 2. כאשר ביררתי איפה בוצעה העבירה, ראיתי שזה ברחוב מאה שערים, בחיים לא הייתי בירושלים עם האוטו הנ"ל, ובטוח שלא ברחוב מאה שערים. 3. בשיחה עם המוקדנית נאמר שצבע הרכב הוא לבן, בעוד הרכב שלי בצבע שמפנייה. רציתי לדעת: 1.איזה עובדות אני צריך לדעת לגבי דוחות חנייה בירושלים 2. איזה פעולות אני צריך לנקוט 3. הם מתכננים לעקל לי את החשבון, איך אני יכול למנוע את זה. תודה רבה על העזרה.

    • דוח חניה
      עו"ד אילון אורון | 12/11/2009 15:13

      תוכל לדרוש מהעיריה אישור משלוח הדוח המקורי תוך שנה מיום העבירה בדואר רשום. בהעדר אישור, דין הדוח להתבטל. בברכה עו"ד א.אורון מנהל פורום תעבורה

      • רק כדי לוודא
        דני בורק | 12/11/2009 15:21

        העייריה הייתה צריכה לשלוח בדואר רשום את הדו"ח המקורי תוך שנה, מיום ביצוע העבירה. אישור על דואר רשום - מעיד על זה שקיבלו את הדואר הרשום, או מעיד על זה שהעייריה שלחה ? תודה.

        • עירית ירושלים מנסה
          פיני | 16/11/2009 11:03

          לפני ראש השנה קיבלתי מכתב רשום מעירית ירושלים בו מודיעים לי על עיכול חשבון הבנק בגין חובות חניה משנת 2000. כן, 9 שנים אחורנית. תבעתי לראות את הדוח המקורי והתברר ששגו בהקלדת מספר הזהות בין הדוח (שהיה אז ידני בהחלט) לבין המסוף. כמובן שמיד ביטלו את החובות (2 דוחות) אבל הם מנסים אולי מישהו ישלם !!