ביאור הנתונים

  • שאלה בעניין דוח חנייה בניגוד לתמרור
    שרית | 10/11/2009 10:46

    שלום, קיבלתי דוח חנייה עקב חנייה אסורה בניגוד לתמרור, לפי סעיף 6א2 לחוק עזר. העניין הוא שמדובר בשני מסלולים המגיעים אחד מצד ימין והשני מצד שמאל ונפגשים באי תנועה קטן והופכים לכביש חד סטרית, כאשר ממהמסלול הימני אפשר לראות בברור את השלט, אך מהמסלול השמאלי לא ניתן לראות את השלט כי בעצם רואים את התמרור בצורה צידו הימני התמרור מופיע בבירור, ומהמסלול השמאלי רואים עמוד אך התמרור לא נמצא מול הנהג, רואים את הפח שממנו עשוי התמרור. איך אפשר לתקוף את העניין? יש לי תמונות מזירת האירוע. תודה

    • ביאור הנתונים
      שרית | 10/11/2009 11:00

      מדובר בשני מסלולים המגיעים אחד מצד ימין והשני מצד שמאל ונפגשים באי תנועה קטן והופכים לכביש חד סטרי. כאשר מהמסלול הימני אפשר לראות בבירור את התמרור, אך מהמסלול השמאלי לא ניתן לראות את התמרור, ובעצם רואים את עמוד התמרור ואת הפח שממנו עשוי התמרור.

      • למה אין תשובה עדיין, שאלות שנשאלו אחריי השיבו להן.  לת
        ש | 15/11/2009 09:04