תשובה

  • שאלה קצת דחופה...
    שאלוני | 04/11/2009 09:06

    מחר יש לי משפט על נהיגה בשכרות אצל ורד דלית. מישהו יכול לתת קצת אינפורמציה? האם היא נחשבת מחמירה או מקלה, האם ידוע על זיכוי אפשרי במקרה של 290 מ"ג ובדיקת מאפיינים ללא דופי?

    • תשובה
      אורן המקורי | 04/11/2009 15:41

      לנוכח הפרובלמטיות במכשיר הינשוף ולאור כך שיתכן ורף האכיפה יעלה התוצאה המדוברת הינה גבולית ויש בהחלט מקום להסתייע בעו"ד, כדי להימנע מהטלת פסילת המינימום של שנתיים (בהרשעה בעבירת שכרות). הייתי מציע לך לבקש מחר דחייה כדי להתייעץ עם עו"ד. מסוכן לשחק בפסילה ארוכה שכזו.

      • לא התייחסת בכלל לשאלה...
        שאלוני | 04/11/2009 17:26

        יש למישהו קצת ניסיון והיכרות עם ההשקפה של השופטת על העיניין?

        • שנתיים פסילה  לת
          אורן המקורי | 04/11/2009 21:35

    • הודאה בשכרות נמוכה
      עו"ד אילון אורון | 10/11/2009 09:37

      אצל כב' השופטת ורד בהחלט עשויה להסתיים בשנתיים פסילה. מדובר בכמות שאני אופטימי שניתן יהיה לגרום לביטול הדוח. בברכה עו"ד א.אורון מנהל הפורום