נהיגה בשכרות

  • חשד לנהיגה בשכרות
    מ | 29/10/2009 15:11

    שלום בני נחשד בסוף יוני 2008 כנוהג בשכרות פעמים יצא פתק עם תוצאה נשיפה פסולה .בפעם השלישית יצא תוצאה 465 בינשוף עם אותה פיה לא הוחלפה . בדיקת עמידה יצא מתנדנד. בהליכה על קו יצא יציב. בדיקת אצבע לאף בפעם השלישית החטיא את האף . התרשמות כללית של השוטר -השפעה קלה ריח אלכהול קל .הופעה מסודרת. התנהגות מגיב לעניין. סהכ שתה כוס יין התביעה רוצים שנתיים שלילה ומאסר מה עושים . בברכה משה

    • נהיגה בשכרות
      יואל | 31/10/2009 10:23

      יש לך שניי אפשרויות.. האחת להתפלל.. השניה,לומר לשופט שבנך לא הבין את המלצת הרופה..בעניין כוס היין. לפני הארוחה.. או לפני הנהיגה..

      • נהיגה בשכרות. ליואל
        מ | 31/10/2009 12:39

        יואל שלום לדעתך אל אף שהינשוף לא חד משמעי אין מה לעשות אלא רק להתפלל. מ

    • הסדר טיעון
      פניה לעו"ד דחוף | 31/10/2009 12:32

      צריך לבדוק כמובן את כל הנסיבות שבתיק, אולם מהדברים שתירתי ולאור הימצאותו של הינשוף במחלוקת בימים אלה, נראה שיש לך סיכוי סביר באמצעות עו"ד אשר מכיר את הנפשות הפועלות להגיע להסדר טיעון עם התביעה באופן שיפחית את תקופת הפסילה ויבטל את המאסר (כל זאת בהנחה שאין לו עבר של נהיגה בשכרות)