לא עושה שטויות ??

  • בני הצעיר נתפס בעת נהיגה ללא רשיון
    משה | 27/10/2009 03:25

    בני הצעיר נתפס נוהג ברכב של חבר שלו בשעת לילה מאוחרת בקרבת הבית באזור שומם,בנהיגה איטית וזאת בעודו בן 16 ללא רישיון נהיגה.יש לציין כי בני ילד טוב,הלומד בבית ספר פרטי בעל ציונים טובים ולא עושה שטויות מסוג אלו ואחרים.לאחר המקרה והחקירה  קיימנו שיחה שלי ושל בני עם מפקד התחנה  ולכן המשטרה החליטה לא לפתוח תיק שבל"ר,כרגע עומד בפניו משפט תעבורה בלבד.העונש הידוע לי הוא מינמום 3 שנים שלילה האם יש באפשרותי לטפל בהקלת העונש?

    • לא עושה שטויות ??
      Ishay69 | 27/10/2009 14:08

      לא עושה שטויות, רק נוהג בגיל 16 ללא רשיון, ממש ילד טוב !