אזהרה

  • אזהרה על תנאי לשנתיים
    אביחן | 22/10/2009 22:40

    שלום רב. קיבלתי היום אזהרה על אי חגירת חגורת בטיחות, השוטר אמר לי שהאזהרה בתוקף לשנתיים ובמידה ואני יעשה עבירת תנועה היא תיכנס לתוקף לא ברור הקנס וכמות הנקודות, באותו יום שעתיים אחרי זה נתנו לי דוח משטרתי על חניה בניגוד לכיוון התנועה (נו באמת...ברחוב שומם ללא תנועה אגב...) האם הדו"ח הזה יפעיל לי את התנאי... בכבוד רב אביחן .

    • אזהרה
      אורן המקורי | 23/10/2009 01:50

      אם במהלך השנתיים הקרובות תבצע כל עבירת תנועה שהיא לא תהיה זכאי לאזהרה אלא ישר ירשם נגדך דו"ח.

      • אזהרה על תנאי
        אביחן | 23/10/2009 13:56

        קודם כל תודה על תגובה המהירה.אבל עדיין לא הבנתי...הקנס חנייה המשטרתי שקיבלתי שעתיים אחרי האזהרה הראשונה יפעיל לי את התנאי או לא?זה שאני ישר יקבל דוח בשנתיים הקרובות את זה אני יודע.תודה

        • לא ! אין דבר כזה "הפעלת התנאי" סע כחוק !
          גיא "אנשים באדום" | 24/10/2009 07:18

          אבי, סלח לי "הציונות" אבל באמת ...... אתה לא יודע ש"חגורת בטיחות מצילה חיים !!!"אתה רוצה חלילה להיות במצב שלא תוכל לכתוב כאן ? למה לא לחגור ולא לחפש בעיות ? אז נכון שאתה נהג טוב ולא משתולל אבל מספיק שנהג אחד לא יתן לך זכות קדימה או "יגנוב אדום" ו ........ אז אל תחפש לעצמך צרות ! ואם כבר קיבלת אזהרה ........ אז מה אתה שם "ז" ? וממשיך ועובר על החוק ........ ואל תספר לנו שזה היה רחוב שומם באמצע המדבר, כי גם אם זה היה באמצע ת"א היית מבצע את עבירת החניה. עקב ההפקרות בכבישים והזלזול של הנהגים איני משתמש בדוחות אזהרה ! צר לי אנחנו לומדים רק דרך הכיס וכאשר כואב לנו. ולסיום ההטפה - האזהרה לא תהפוך לדוח רגיל, סע רגוע וכחוק ! נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

          • דו"ח חניה ,
            מיקו | 24/10/2009 18:45

            , הדו"ח ניתן לך ביד ,על שמך או הוצמד לרכב ?

            • מיקו - התלבלבת ........
              גיא "אנשים באדום" | 24/10/2009 19:18

              אם זה דוח אזהרה, מן הסתם הוא ניתן ביד ולא הודבק לשמשה. היית צריך להפנות את השאלה לאבי חן ולא אלי.

              • נכון השאלה באמת הייתה לאבי חן ,
                מיקו | 24/10/2009 21:44

                אבל הכוונה הייתה לא לאזהרה ,שאותה הוא בטוח קיבל ליד,אלא האם דו"ח החניה ניתן ביד לנהג או הוצמד לרכב ?