עוגמת נפש ....... אני בוכה ......

  • שילמתי על חניה בכחול-לבן וקיבלתי דו"ח
    יאיר | 11/10/2009 14:17

    חניתי בכחול-לבן ברעננה, שילמתי, ובכ"ז קיבלתי דו"ח. הסיבה, ככל הנראה, מכיון ששמתי את הכרטיס בחלון האחורי של רכבי, וזאת לפי ההוראה הכתובה על הכרטיס "נא להצמיד את הכרטיס לחלון הפונה אל המדרכה" (חניתי ברוורס). הפקח לא ראה את הכרטיס, התלהב, ורשם דו"ח. התקשרתי לעיריית רעננה. המזכירה בתגובה: אין בעיה, נבדוק בתמונות. היא בודקת, ואומרת לי, מה אתה שם בחלון האחורי, אף אחד לא שם שם!, מסתבר שאין להם תמונה של החלון האחורי. 1. מה אני צריך לעשות בנידון. 2. האם יש מקום לתביעה נגדית, בגין עגמת-נפש קלה, טלפונים, ובזבוז זמן בגלישה?

    • עוגמת נפש ....... אני בוכה ......
      גיא "אנשים באדום" | 11/10/2009 21:57

      נו באמת, גם אתה צודק אתה יורד לרזולוציות שלא הייתי חושב עליהן. הפקח כנראה מתוכנת להסתכל רק על החלון הקדמי ויותר מזה כנראה שמוגזם לדרוש ממנו. יחד עם זאת מה נדלקת על החלון האחורי ? למה הקדמי היה שבור ? ? ? כתוב מכתב לעירייה ובו פירוט המקרה שלח גם את הכרטיס (אם שמרת אותו). אם לא יתקבל הערעור, אל תבזבז את זמנו של ביהמ"ש וחסוך לעצמך את הגדלת הקנס, כי השופט לא יקבל את טיעוניך לדעתי. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • אתה מתלהב מדי מכוחו של החוק
        יאיר | 13/10/2009 13:58

        ושוכח בעצם שהוא נועד להגן על הטובים. זה לא שטעיתי/התבלבלתי/שגיתי, אני עשיתי בדיוק מה שכתוב, כמו אזרח טוב, מדוע שיהיה מצב כזה שייעשה לי עוול, לאו דווקא לי, אלא בכלל. לפי דעתי אתה טועה. במקרה שאטען שהצמדתי את הפתק לחלון האחורי, חובת ההוכחה תהיה על העירייה להציג תמונה של חלון-אחורי ללא פתק. וזאת בהנחה שבית-המשפט מגן על הצדק.

        • סיפור על חלון ........
          גיא "אנשים באדום" | 13/10/2009 21:30

          אם היית חונה בניצב למדרכה כאשר הצד האחורי של הרכב פונה למדרכה היית מצמיד את הכרטיס לשמשה האחורית ? עדיין לא הבנתי למה הצמדת את הכרטיס לחלון האחורי .......

          • כבר כתבתי שחניתי ברוורס עם הגב למדרכה  לת
            יאיר | 14/10/2009 19:18