תשובה חלקית

  • גרירה
    ענת | 10/10/2009 15:06

    שלום רב, חניתי באדום לבן ביום שבת שהיה גם חג שמחת תורה ולמרות זאת גררו את הרכב ונתנו לי דו"ח חנייה. למרות שכל הרכבים שחנו לידי לא נגררו ולא קיבלו דו"ח. האם ניתן לבטל את הדו"ח מכיוון שמדובר בחג ורק את הרכב שלי גררו?

    • תשובה חלקית
      אורן המקורי | 10/10/2009 22:12

      יכול להיות שהרכבים שלידך לא היו שהגיע הגרר (חנו לאחר מכן). כמו-כן, יכול להיות שרבך היווה הפרעה גדולה יותר. זו לא עילה לביטול שגררו אותך ואותם לא. גם תתקשה להוכיח זאת.

    • גרירה סלקטיבית
      עו"ד אילון אורון | 11/10/2009 06:36

      אני מניח שהסיכוי שטענתך תתקבל אינם גבוהים. בברכה עו"ד א.אורון מנהל הפורום