קנס לאחר משפט על עבירת קנס

  • דוח על ילד שכביכול לא ישב על מושב מגביה
    ברוך | 03/10/2009 21:59

    שוטרת עצרה אותי ושאלה אותי למה הילד לא חגור במושב האחורי תשובתי היתה שעכשיו יצאתי מחניה לאחר כ 4 דקות קיבלתי לידי דוח שבו מצויין שהילד לא ישב על מושב מגביה אלה הוא ישב על אימו. גירסתי היא שהוא כן ישב על מושב מגביה הילד פשוט נשען קצת קדימה ואמא שלו נתנה מוצץ לתינוקת שישבה משמולו של הילד וזה היה נראה כאילו הוא יושב עליה. אם השוטרת היתה קצת יותר מדוייקת ושואלת על הגבהה היא היתה רואה שהוא כן יושב.עלי לציין שכל נוסעי הרכב היו חגורים. יש לי חוץ ממני עוד 3 עדים שהיו ברכב ובנוסף השוטר שהיה אם השוטרת קרה לי ודיבר איתי בחוץ ולפי ידיעתי הוא הסתכל לתוך האוטו בזמן שדיברנו וראה את הילד על הבוסטר. ביקשתי להשפט האם זה כדאי? אני נכה 100% אחרי השתלת כליה ולפני דיאליזה, ולאחרונה הייתי מעורב בתאונת דרכים ואיני יכול לנסוע האם יסכימו להעביר את מקום המשפט מירושלים לצפת נוכח הנסיבות.? במידה ואני יפסיד במשפט ( מה שקשה לי להאמין ) האם גובה הקנס יהיה הרבה יותר מהמקורי? נ.ב אין לי עבירות תנועה מעל 8 שנים והם סירבו בתוקף לאמיר לי את הדוח לאזהרה יש עוד מה לעשות? תודה רבה ויום טוב ברוך

    • קנס לאחר משפט על עבירת קנס
      עו"ד אילון אורון | 06/10/2009 08:20

      אם אתה הולך ללא עו"ד למשפט ולבסוף מורשע, רב השופטים עלולים להחמיר בקנס ואף להטיל עונשים נוספים. לאור עברך התעבורתי הסיכוי לכך פוחת משמעותית. בברכה עו"ד א.אורון מנהל הפורום