סיכוי טוב לזיכוי

  • דו"ח שגוי
    רועי | 17/09/2009 13:37

    קיבלתי דו"ח על מהירות מופרזת בדרך עירוני. בדו"ח נכתב שנסעתי במקום 50 קמ"ש 89 קמ"ש, דהיינו 39 קמ"ש מעל המותר. קיבלתי זימון לביהמ"ש. אולם, כעבור כמה ימים נסעתי באותו הכביש ולהפתעתי המהירות המותרת בכביש הספציפי היא עד 60 קמ"ש בהתאם לתמרורים. כך שנסעתי 29 קמ"ש מעל המותר ולא 39 קמ"ש כפי שטען השוטר. האם ישנה עילה לביטול הדו"ח? השוטר גם לא הציג לי את המרחק שבו קלט אותי אקדח הלייזר וטען נמרצות שלאורך הכביש הספציפי יש לפחות שלושה תמרורים שמציינים שנכנסתי לדרך עירונית שבה המהירות המותרת היא אך ורק 50. מה שהתברר כשגוי!!

    • סיכוי טוב לזיכוי
      יצהר | 25/09/2009 23:56

      אם תצליח להוכיח בבית המשפט כי במקום ביצוע העבירה(חייב להיות בדו"ח ציון מדוייק של המקום)אכן מותר לנסוע 60 קמ"ש אזי יש לך סיכוי טוב לצאת זכאי , כי אתה מואשם בעבירה שאינה קיימת . אבל לנסוע 29 קמ"ש יותר מהמותר זה בסדר ???