תשאל רק את מנהלי האתר על אישור הפירסום

  • חדשות חדשות חדשות! חוברות הממל"ז באיכות מעולה
    מה זה משנה | 15/09/2009 16:51

    במשך 5 שעות צילמתי באיכות מעולה את 5 הספרים של הממלז. ספר ההפעלה באנגלית ספר ההפעלה בעברית ספר הפירוט של המכשיר נוהל 1 נוהל 2 כל מי שצריך צבעוני יש. עוד לא עברתי על סך הגודל במגה שזה תופס אך אם אתם מעוניינים שאפרסם זאת כאן תגידו לי. כמו כן שמתי לב שהם שינו את ספרי ההוראות ממה שהיה לפני שנים- עת אבא שלי צילם מהם בשנים 95-99. הם העלימו את השינויים שהם עשו במכשיר. מעיון קצר - הספר בעברית הוא כלום לעומת האנגלית. באנגלית מפורט הרבה ובעברית העלימו נתונים רבים. כמו כן השוטר עבר על הוראות ההפעלה - נתנו לי להחזיק ולהשתמש במכשיר, וזאת בלי אישור של ראשי ענף התנועה. - המסקנה, כל הדוחות אחרי פסולים על הסף בשל כך - עד סיום המשמרת. עורך דין הרוצה את סיוע במקרים של כאלו שנפסו בכביש 5 אחרי השעה 01:30 בלילה בתאריך במאי 2009 מוזמן לפנות אלי. על כל עדות במשפט 250 שח דמי מחיה ועוד 200 שח על כל דיון נוסף - רק למקרים שלי -תחילת מאי 2009 כביש 5. כמי שהוא יודע אלקטרוניקה אני יודע שמה שרשום בספרים הוא בדרך כלל לא מה שיש בפועל, זאת כדי שלא יעתיקו את הנושא. כך שאמינות הספרים די אפסית מבחינת המהיימנות שלהם. אני יודע שהמשטרה הכניסה קבלים במכשיר ולדעתי בלי אישור של היצרן. איך יוצרים קשר עם היצרן כדי שישלח תצהיר שהוא לא אישר לשים קבלים. ואיך אני מוכיח את הקבלים במכשיר עצמו? ממי עלי לבקש את המכשיר כי התביעה מתנגדת לכך.

    • תשאל רק את מנהלי האתר על אישור הפירסום
      מור "תשמור תגיע רחוק" | 15/09/2009 18:28

      אתה יכול גם לעלות לשרת מסוים

    • הכל טוב ויפה אבל מה זה השכר מכר הזה?
      אורן המקורי | 17/09/2009 00:00

      רק לידיעתך לא יתירו לך להעיד באף משפט מכיוון שאינך נחשב לעד מומחה.

      • להעיד על השוטר שנתן לי את המכשיר בלא אישור
        מה זה משנה | 17/09/2009 11:56

        על פי הנהלים היה חייב לקבל אישור להעביר אלי את המכשיר מגורמים מאוד בכירים. הוא לא ביקש כזה אישור ועל כן כל הדוחות אחרי המקרה שלי לאותה משמרת פסולים על הסף בשל הספק על אמינותו של המכשיר לאחר שאני נגעתי בו וביצעתי בו ניסיון מדידה של רכב. עבור זה לא היה צורך בעד מומחה!