מכשיר קשר,

  • מכשיר קשר במונית.
    בועז | 09/09/2009 23:41

    שלום. שוטר עצר אותי לבד ברכבי שיש לי דיבורית\אוזניה במונית וטען שדיברתי כמו במכשיר אבל עם הנייד. אני טוען בצדק שדיברתי רק עם המכשיר קשר הקבוע במונית כמו בשאר המונית בארץ. בשלב הדיון הראשוני נטען שגם במונית אסור קבוע מכשיר קשר. מעולם לא שמעתי וגם כול אלפי המוניות יש מכשיר קבוע. מה לעשות\דיון בקרוב הוכחות. תודה.

    • מכשיר קשר,
      מיקו | 10/09/2009 12:14

      לא מובן האם דיברת עם מ"ד או שמדובר במכשיר מירס המשמש גם כטלפון אבל אתה דיברת במכשיר קשר כאשר אתה אוחז במכשיר ??

      • החוק אוסר דיבור במירס ומתיר דיבור במכשיר קשר!
        יעקבי | 11/09/2009 15:30

        הגדרת טלפון/מירס: מכשיר עם לחצנים. מכשיר קשר (מ"ד) יש בו לחצן אחד בלבד ולכן לא נכנס לקטגוריה של טלפון.

        • ממש ,לא
          מיקו | 11/09/2009 17:10

          לא כתוב בשום מקום שמותר לדבר במכשיר קשר ,פשוט התקנה של הפלאפון לא מדברת על מכשיר הקשר ,כך שאם נהג מדבר עם מ"ד של מכשיר קשר שלא יתפלא אם הוא יקבל דו"ח ,( כדוגמת אי החזקת הגה בשתי הידיים ,,,,) אז מכן ,ועד להגיד ,שמותר לדבר במכשיר קשר ,המרחק גדול,

          • אני טוען שדיברתי עם המכשיר קשר הקבוע ברכב.
            בועז. | 13/09/2009 23:51

            אז למקרה שלי. אני נהגתי ודיברתי עם מכשיר קשר קבוע ברכב עם המד שלו. זה בכול המוניות בישראל מעל 25 אלף מוניות. וכולם מדברים גם כיום חופשי במכשיר קשר בכול התחנות. ושוטר טוען שראה אותי מדבר עם נייד ביד כמו מכשיר קשר בלי הכבל שיש לנו במכשיר. זה מילה שלי מול שלו.........ובטח הוא תמיד יינצח. אני הייתי לבד ויש לי במונית דיבורית קבועה\אוזנייה.........ולמה לי לדבר עם הנייד שאני לבד ברכב עם שלל המוצרים והוא היה 3\4 מכוניות מאחורי. מצב לא פשוט.........ודיון ראשוני השופטת כבר מתחילה אמרה שאסור לדבר עם מכשיר קשר. אבל אין חוק כזה בישראל. יש חוק נגד טלפונים\מירס\וכו..........לא מכשיר קבוע. אז מה לעשות\תודה.

        • יש איזה פסק דין\או מאמר..........
          בועז | 16/09/2009 00:15

          איפה ואיך ניתן לתת בבית משפט החומר הזה. מעל 25 אלף מוניות וכולם כמעט עם קשר קבוע. אז מי אמר שאסור.........אשמח לקבל מידע.

    • יש חדש...........עזרה.
      בועז ק. | 15/09/2009 09:01

      האם ניתן לקבל מידע. זה דחוף.

      • יש חדש-2
        בועז | 29/09/2009 22:36

        מה חדש יש חדשות לנושא.