חניית נכים

  • דו"ח חניה לרכב נכה עם תו מוצג על הדה שבורד [?]
    אריק ילין | 02/09/2009 19:50

    חניתי על המדרכה, בצמוד לחניית נכים, ברח' אשתורי הפרחי תל אביב, מול בית מס 20. במוצאי שבת ב שעה 21.44 בתאריך 29.8.2008 חניתי כך מאחר וחניית הנכים הייתה מלאה כולל קטנוע. הקטע בו חניתי הנו חלקת מדרכה כלואה שאנה משמשת הולכי רגל, הינה בן הכניסה לחניה של מרום בזל לחניית הנכים. להבנתי היעוד היחיד לפיסת מדרכה זו יכול להיות רק הרחבה של אזור חניית הנכים, וכנראה זה היה אמור להיות יעודו המקורי. במקום המתואר קיבלתי דו"ח על סך 500 ש"ח בגין חניה עם ארבע גלגלים על המדרכה. צויין בדו"ח שהאוטו צולם לדעתי הפקח פעל בהתלהבות יתר הגובלת בעיוורון או עקב אי הכרת חוק חניית נכים. מאחר והעניין מכעיס במשור האישי ואף נוגע לציבור גדול, אודה לכם על המלצה לאופן פעולה 1. נקיטת צעדים מול הפקח. 2. ביטול הקנס. בכבוד רב ובתודה מראש

    • חניית נכים
      יעקבי | 04/09/2009 12:04

      היתר חניית נכים הוא לא אבסולוטי. 1. שמא הפקח לא הבחין בתו הנכה ברכב? 2. שמא בכל זאת היתה הפרעה/הגבלה לתנועת הולכי רגל? 3. ניתן לערער במחלקת פיקוח חניה ע"י הצגת תו נכה חדש.