כיסוי ביטוחי

  • תקפות ביטוח צד ג'
    גיא | 01/09/2009 11:42

    נהג בן 28 שביצע ת"ד ללא נפגעים אך עם נזק לרכב השני, בדיעבד התברר כי פוליסת ביטוח החובה של הרכב בו נהג הוגבלה מגיל 30 ומעלה (והנהג בן 28), פוליסת צד ג' לא הוגבלה, האם הביטוח צד ג' מכסה במקרה זה נזקים שנגרמו לרכב בו הנהג פגע?

    • כיסוי ביטוחי
      עו"ד אילון אורון | 01/09/2009 11:47

      בקש מחברת הביטוח את הפוליסה, ובדוק מה נרשם בה. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי