חניה שלא כדין...

  • שלוש שאלות
    שולי | 01/09/2009 03:36

    ברצוני לברר: חניתי במקום של רכב שגרירות מהסיבה שהשלט המור על כך לא היה במקום הטבעי בשל שיפוצים שנעשו במקום. גררו לי את הרכב בשל כך וקבילתי קס אני רוצה לערער האם אוכל לטעון שלפי חוקי העזר העירוני חייבים להיו שילוט במקום בולט אחרת זו הטעיה ובנוסף האם ניתן לטעון שהפקח לא ענה על שאלתי והתעלם ממני כאשר שאלתי היכן ריכבי? יש חוק חדש שאומר שאם פקח לא משתף פעולה הדוח מתייתר שאלה אחרונה קיבלתי נכות מביטוח לאומי מעל 60 אחוז פניתי לרישוי ביקשתי החזר אגרת רכב רטרו משנה שבה אני מוכרת ועד עכשיו הם מקשים עליי ומבקשים מליון אישורים שאני מתקשה בהליכה החוק קובע שמעל 60 אחוז הם צריכים לשלם אשמח לקבל חוות דעת על כל שאלותיי תודה מראש שולי

    • חניה שלא כדין...
      יעקבי | 02/09/2009 10:40

      הוראת החוק כשלשונה: תקנה 22 (א) עובר דרך חייב לקיים את ההוראות הניתנות בתמרור, אולם תהיה הגנה טובה לנאשם אם יוכיח שהתמרור הוצב, סומן או נקבע שלא כדין. לגבי הפקח: התנהגותו המתעלמת אינה עילה לביטול הדו"ח אלא לברור משמעתי.