אתה חייב עו"ד

  • דחוף-המשפט בעוד שבוע! למבינים בלבד
    אלעד | 29/08/2009 16:28

    שלום, קיבלתי העמדה לדין בגין נהיגה בשכרות, נימצא בבדיקה 335. השאלה שלי היא כזאת מה הסיכוי שלי בכל העיינין. עדיין לא לקחתי עו"ד. 1.בהזמנה לדין נכתב שניתפסתי בתאריך 7.3.09 בשעה 2:15 שיכור עם הכמות הנ"ל. שבכלל ע"פ הדו"ח הבדיקה נעשתה באותו תאריך, בשעה 2:42!! גם בד"וח הפעלת הינשוף רשום 2:42. וכיול המכשיר נעשה ב6.3.09 בשעה 21:47 . 2.את בדיקת הנשיפון ערכו לי 2 מתנדבים שהגיעו איתי לאחר מכן בבדיקת הינשוף ושמה עוד היו מספר שוטרים. במקום הבדיקה השוטרת שהפעילה את המכשיר סימנה שלא נכח איש, ושעוד בדו"ח עצמו רשום פרטים שונים של השוטרים שנכחו במקום. 3. בדיקת המאפיינים יצאה טובה. כל מה שמילא המתנדב על ההליכה, עמידה,הבאת אצבע לאף הכל תקין. 4. מזכר דו"ח. מתנדב א': שערך לי את הדו"ח.רשם שנמדדתי בנשיפון ושתתי בכמות גבולית, וכשהיה צריך לשאול אותי כמו שבחוק, האם שתיתי ,אכלתי,או עישנתי לפני הבדיקה הוא רשם שהוא אמר לי: " וביקשתי שלא ישתה יעשן או יאכל". מתנדבת ב': נימצא בנשיפון כי שתתי אלכוהול בכמות גדולה. [ההפך ממה שרשום מהמתנדב השני שבדק אותי]. והיא רשמה"הנ"ל היה תחת השגחתנו ושלא אכלתי שתיתי עישנתי 15 דק' לפני הבדיקה. שבכלל המתנדבת לא כתבה את הדוח הזה אלא השוטרת שביצעה לי את הבדיקה עצמה. --- צריך לזכור שזו בדיקת נשיפון ולא הינשוף המזכר דו"ח---- כל זה אני נימצא כתוב בדו"ח שנירשם לי, הרישיון נהיגה שלי משמש לי לעבודתי ולפרנסתי ויש לי על כך מסמכים. עבר התעבורה אינו מכביר. מה הסיכוי שלי בכל העיינין? יש סיכוי לצאת מכל העיינין? או שיורידו בעונש? מבקש את עזרתם כל מי שמבין בנושא.

    • אתה חייב עו"ד
      אורן המקורי | 29/08/2009 17:48

      חייבים לראות את כל המסמכים, כדי לבדוק אם יש אפשרות לבעיות בראיות או לפחות לשינוי סעיף האשמה. חבל לשחק באש. מדובר בעונש מינימלי של שנתיים פסילה אם תורשע.

    • כל מבין... יגיד לך חבל שאנשים מתהגים כך!!!
      מור "תשמור תגיע רחוק" | 29/08/2009 20:14

      כל כך חבל מתי תבינו ששותים אין שליטה לך על עצמך זה כבר לא קשור למקצוענות בנהיגה ולא קשור לאיזה גבר אני שותה ונוהג זה קשור לאיזה מטומטם אני שאני שותה אני אפילו לא יודע שאסור לי לנהוג כך עו"ד מהר!!! ומקוה שמתי שהוא אנשים יבינו את זה