להתייעץ עם עו"ד

  • כ"א על אי ציות להוראות שוטר הולך רגל מה עושים?
    פנינה | 27/08/2009 16:00

    מכר שלי עבר בכביש ללא מעבר חצייה כאשר הוא מדבר בסלולר. שוטר עבר שם בניידת שלו (גיפ) ואמר לו לעצור, אותו מכר המשיך ללכת והתעלם מהשוטר, לאחר מכן השוטר החל במרדף אחרי הבחור, ברגע שהבחור הבחין שאין מנוס הוא נעצר. השוטר דחף אותו ו"פתח" לו את הגבה פצע אותו וגרם לו לחבלות בפנים. יש דיון בספטמבר, מה ניתן לעשות בקשר לכ"א לפי ס' 23 (א)(1)

    • להתייעץ עם עו"ד  לת
      אורן המקורי | 27/08/2009 16:35

    • צריך נימוק משכנע מדוע התעלם מן השוטר
      יעקבי | 27/08/2009 23:34

      אולי חרשות? כמו כן לנמק מדוע אילץ השוטר להפעיל כוח.

      • סליחה.... ברור נימוק דחוף אין זכות לשוטר
        מור "תשמור תגיע רחוק" | 28/08/2009 10:33

        סליחה.... ברור נימוק דחוף אין זכות לשוטר להפעיל כוח וודאי לא כוח פיזי שיגרום לפציעה ולו הקטנה ביותר אלא אם כן הוא הותקף או שהיה חשש לחיו או שלא היתה אופציה אחרת לעצור אותו אבל לפי מה שנכתב בהודעה הוא לא התנגד הוא פשוט המשיך ללכת לא רץ לא ברח ולא כלום לא התיחס . אני לא מצדיק את זה ברור ללא ספק מעשה חמור שלא יעשה וצריך להענש! אבל עדין אין שום זכות לשוטר לתקוףללא סיבה אני ממליץ לך לקחתעורך דין טוב מכיון שאם זה נכון ומדויק מה שכתבת אתה תצא זכאי כמעט ללא ספק וכך גם יוחזרו לך הוצאות משפט. שהיה לך בהצלחה תעדכן מה נעשה בדבר.