כדאי לברר

  • דוח חניה
    טלי | 19/08/2009 14:32

    קיבלתי דוח חניה של עירייה על חניה ליד תמרור ג-43 (מקום חניה לנכה משותק רגליים). קיבלתי את הדוח פעמיים על אותה חניה באותו מקום במרווח של שעתיים. האם זה חוקי?

    • כדאי לברר
      יעקבי | 20/08/2009 00:27

      ראשית דבר: למה לחנות בחניית נכה? שנית, דו"ח משטרתי אפשר לתת מידי שעתיים. לגבי דו"ח עיריה אינני יודע. כדאי לברר. נדיר ששוטרי התנועה ינקטו צעד כזה אלא אם כן המקום נחוץ לחניית נכה והתקבלה תלונה על "גזלת" חניית הנכה.