הצדק עימך

  • דו"ח תנועה על אי ציות לתמרור עצור
    מקס | 17/08/2009 12:05

    שלום רב, קיבלתי דו"ח על אי ציות לתמרור עצור, אשר מוצב בצידו השמאלי של הכביש, כאשר אני פונה ימינה. בדקתי את חוקי התנועה ומצאתי כי תמרור עצור בצד שמאל תקף על אלה הפונים שמאלה או מבצעים פניית פרסה, אך במשטרת תנועה, מחוז חיפה לא הסכימו לבטל את הדו"ח (הגשתי בקשת ביטול). ברצוני להתיעץ האם כדי להמשיך ולהגיש בקשה להשפט תודה

    • הצדק עימך
      יעקבי | 17/08/2009 12:55

      הוראת התמרור:" ... הוצב התמרור בצד שמאל של הכביש, כוחו יפה לגבי הפניה שמאלה ולגבי פניית פרסה". א. בדוק שוב אם יש/אין תמרור גם בצד ימין. ב. צלם את המקום כך שיראו שמוצב תמרור רק בצד שמאל. ג. בקש שימוע אצל ק. תנועה במרחב שלך. ד. טעויות קורות ואפשר לתקן. בברכה

      • דו"ח תנועה על אי ציות לתמרור עצור
        מקס | 17/08/2009 15:10

        ברצוני להודות ליעקבי על תגובה המהירה והמקצועית

    • אין עבירה ולכאורה מגיע לך פיצוי
      עו"ד אילון אורון | 17/08/2009 19:16

      כאשר בית המשפט מזכה נהג , הסיכוי שיחייב את המשטרה בהוצאות אפסי. יחד עם זאת, נראה לי כי זהו המקרה, וזאת אם תבקש להישפט ותזוכה , כי לכאורה אין עבירה. וזאת בעיקר בכלל שפנית למשטרה והפנית אותם לטעותם אך בחרו להתעלם מכך. בבברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינם מהוות תחליף ליעוץ