תשובה

  • קו רציף
    אורי | 06/08/2009 23:12

    לאחר פניה ימינה משאית פול טריילר ירדה לשולי הכביש ונתנה לי לעבור - מהירות 20 קמ"ש - שוטר עצר אותי בטענה כי עקפתי על קו לבן - בזימון למשפט רשום ק"מ 40 כאשר העבירה לכאורה נעשתה בק"מ 42, מה שגם שבחלק נכבד מק"מ 40 אין קו רצוף והעקיפה בו מותרת.  האם ניתן לבטל את הזימון ואיך?

    • תשובה
      אורן המקורי | 07/08/2009 19:33

      לבטל את הזימון י אפשר. תוכל לחקור / לאמת את השוטר בביהמ"ש על כול אותן שאלות שנויות במחלוקות. אם תצליח לעורר ספק סביר תזוכה.

      • האם כדאי לשלוח מכתב במקום לגשת למשפט?  לת
        אורי | 07/08/2009 22:35

        • לדעתי, לא.
          אורן המקורי | 08/08/2009 10:59

          אתה יכול לשלוח מכתב רק אם אתה מודה בביצוע העבירה ויש לך טיעונים להקלה בעונשך. גם במקרה שכזה היה עדיף להגיע. אין כמו שמתרשמים מאדם "בשר ודם" ולא מדף.