האם שונו / סומנו חיצים "חדשים" על הכביש?

  • החלפת נתיב נסיעה בצומת
    איתי | 05/08/2009 21:33

    שלום רב . שאלתי .. בעקבות פסטיבל שמתקיים בעירי שונו הסדרי התנועה . כשאר באתי לפנות בצומת מרומזרת פנייה ימינה עם נתיב השתלבות  ללא רמזור ראיתי סרט ומחסום שחוסם את הפנייה אשר הינה הדרך לכיוון ביתי  . ניידת עמדה במרחק קצר מן הפנייה עם אורות פועלים כאשר חיפשתי שוטר לצורך שאלה הכיצד אני פונה לביתי לא נמצא כזה באיזור המתנתי בין 5-10 דקות כעבור זמן מה צפיתי ברכבים שפונים בצומת המרומזר בנתיב אשר אמורה להמשיך ישר פונים מיד עם הכניסה לצומת את הפניה ימינה . נסעתי אחרי 3 רכבים ופניתי אחריהם וכעבור 2-3 דקות עצרה אותי ניידת שככל הנראה עקבה אחרי ממקום האירוע אך לא עצרה אותי במקום  ונתנה לי דוח של 500 שקלים ו 6 נקודות .האם אין דבר שאני יכול לעשות על מנת להקל את הדוח או לבטלו בעקבות נסיבות הפסטיבל ואי הבנה בשינויי הדרכים ואי מציאת שוטר לפשר הבנת המחסום אשר מנע את דרכי לביתי .  הסעיף שנרשם לי הינו 36 (ד)

    • האם שונו / סומנו חיצים "חדשים" על הכביש?
      אורן המקורי | 06/08/2009 12:29

      האם הוספו תמרורים "חדשים" באזור? או שהיה רק "סרט" שתחם את המקום?

      • לא שונו חיצים או שלטים
        איתי | 07/08/2009 15:37

        רק המסום סרט הוסף בפנייה ימינה כאשר נסעתי כמתואר בתמונה