אודה לתשובה

  • מעבר ברמזור אדום - 10 נקודות + 1000 ש"ח קנס
    קרן | 04/08/2009 19:54

    אשמח לדעת כיצד ניתן לפעול בהעברת הנקודות אליי לאחר שאני זו שנהגה ברכב ולא בעל הרכב ולאחר ששילמתי את הקנס באמצעות כרטיס האשראי שלי. כמו כן, הנני עו"ד במקצועי, וברצוני לדעת אם ביצוע העבירה והנקודות עשויות להשפיע עליי מבחינת הרישיון. וכן בעל הרכב הינו סטודנט למשפטים לפני התמחות והאם הדוח יכול להשפיע על קבלתו ללשכת עורכי הדין בתור מתמחה ולאחר מכן כעורך דין. יודגש, כי זוהי עבירת התנועה הראשונה אשר ביצעתי בחיי ובשאיפה גם האחרונה! אודה לתשובה מהירה.

    • אודה לתשובה  לת
      קרן | 05/08/2009 12:13

    • תשובה
      מיקי | 05/08/2009 15:24

      ראשית ביצוע העבירה לא ישפיע על רשיונך גם אם תקבלי שלילה מנהלית בעקבות נקודות יתר (36). אם תוך שנתייים לא תבצעי עבירה הנקודות ימחקו . על מנת להעביר את הנקודות על שם מישהו אחר לאחר שהדו"ח שולם יש להגיש בקשה לבימ"ש בדרך של המרצה ולבקש שבימ"ש יצהיר ש..... נהג ברכב . לפני תשלום הדו"ח ניתן להעביר בקלות ע"י הגשת תצהירים למשטרת התנועה הארצית . יפו 97 ירושליים

      • מיקי - תיקון קל
        אורן המקורי | 06/08/2009 12:37

        אל לבלבל בין הליך משפטי המכונה "המרצת פתיחה" להליך הנדרש במקרה דנן. יש לבקש מביהמ"ש לתעבורה בקשה ל"הארכת מועד להישפט". סיכוייה של בקשה זו להתקבל נמוכים. אם היא תתקבל ניתן יהיה לבקש את הסבת הדו"ח.

        • רק למה בקשה להארכת מועד להישפט?
          קרן | 08/08/2009 18:37

          למה בקשה להארכת מועד להישפט? הדוח התקבל רק לפני שבוע והאם אגיש את הבקשה, זה מקובל שביהמ"ש מסב את הדוח על שם של מישהו אחר?

      • תודה על התגובה!  לת
        קרן | 08/08/2009 18:36