רק 100 נסעת ? כל כך לאט ???

  • בקשה לביטול פסילה של שוטר
    רונית מגבעתיים | 04/08/2009 15:17

    לפני שבוע תפס אותי שוטר כשאני נוהגת 102 במקום שמותר 50 ולקח לי את האוטו והרשיון ל30 יום.הגשתי לבד לפי האינטרנט בקשה לבטל הפסילה ולהחזיר לי המכונית ואולם ראיתי במשפט שהשופט לא נותן לאף אחד כלום אפילו במקרים פחות קשים.וביקשתי מהתובעת לוותר על התיק והיא אמרה לשופט שכתב משהו. האם פעלתי נכון? הרכב שייך לעבודה שלי והם מאוד כועסים שהרכב תקוע שם. האם ניתן להגיש שוב בקשה? האם על העבודה לפנות בעצמה לבקש האוטו? כמה עולה טיפול שכזה ע"י עו"ד?

    • רק 100 נסעת ? כל כך לאט ???
      חיים הטייס | 04/08/2009 16:30

      מה קורה איתך אחותי ??? מה זה 100 זה כלום !!!! טוסי טוסי בין ההרים תריחי את הפרחים היפים ותתפללי שתגיעי בשלום. דרך אגב את יודעת היכן עובר גבול החוצפה הטמטום והבושה ? את חצית אותו מזמן ואיזה מזל שלא הרגת מישהו בדרך.

    • איזה מזל שנשארנו בחיים.........
      גיא "אנשים באדום" | 04/08/2009 23:31

      רונית מגבעתיים, את מרגישה טוב ? היכן טסת במהירות כזו ? לבטל פסילה ? הנחות ? להחזיר את הרכב לחברה ? למה מה ? את מבינה את הנסיון לרצח שביצעת ? נסעת בתוך העיר במהירות 100 ? איך הגעת למהירות כזו ? שכחת שאת לא לבד ויש סכנה גדולה בטיסתך? אני מקווה שבעקבות העונש שתקבלי תלמדי לקח ותביני את הטעות שלך. העונש שתקבלי, הוא כאין וכאפס לעומת אם חלילה הטיסה הזו היתה מסתיימת ברצח טפשי עצוב ומיותר. אני מקווה (למען הבטיחות בדרכים ולהרתעת האחרים) שהשופט יעניש אותך בחומרה יתרה ! אין כל התחשבות לנסיון רצח ! מצטער , SORRY לכי באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • אני חשבתי שזה פורום לתעבורה
        רינת מגבעתיים | 05/08/2009 18:18

        במקום לסייע לי לענין חוקי התעבורה אני מקבלת קיטונות של רותחין מצדקנים. נסעתי בטעות בערך 100 למי שמכיר ברח' הנדיב/ ידיד בגבעתיים בשעת לילה מאוחרת, זה יכול לקרות לכולנו...עכשיו תנו לי עיצה איך להצליח במשפט ולהחזיר לי את הרשיון.תהיו נחמדים אני מיואשת

        • סליחה שאני לא לטעמך .......
          גיא "אנשים באדום" | 06/08/2009 08:26

          נכון זה פורום בנושא דיני תעבורה והדיונים כאן הם בכמה תחומים. אני כאן כדי לקדם את הבטיחות בדרכים ולהעלות את המודעות לנושא ולא בדיוק כדי לעזור למי שסיכן באופן חריג ומסוכן מאוד. יחד עם זאת יש לי שתי שאלות : 1. בתוך העיר ברח' צדדי הצלחת לנסוע 100 קמ"ש ....... לאן מיהרת ? ולמה מה קרה ? באיזו שעה זה היה ? 2. איך השוטר תפס אותך ? מצלמה ? אשמח לתגובתך, לכי באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

        • אני צדקן ? ואת נהגת רוצחת !
          חיים הטייס | 06/08/2009 08:36

          רק קיטונות של רותחין קיבלת ? זה הכל ? אז יצאת בזול, ובחצי חינם. ניסית לרצוח אנשים בדרך (100 קמ"ש בעיר, אל תשכחי!) ואת מבקשת שיוותרו לך ? אולי את בכלל צוחקת עלינו וזה לא אמיתי ??? תארי לך שהיית את או בן משפחתך נפגע מרוצח כזה ....... חלילה. היית מוכנה שיוותרו לו ? היית נותנת לו חנינה ? איזה פרס מגיע לו ? אז נכון "שלא קרה כלום" אבל במקרה כזה מגיע העונש הכי הכי !!!

        • גשי להתייעץ עם עו"ד. ייעוץ ראשוני אינו כרוך בתשלום
          אורן המקורי | 06/08/2009 12:35

          המהירות שנהגת בה באמת מסחררת. אחרי הכל מדובר בשטח שהוא עירוני ומותר בו 50 ונסעת כפול. את חייבת עו"ד. לנוכח המהירות הגבוה שבה נתפסת גם עבר תעבורתי שאינו מכביד משקלו מתגמד כאן.

          • איזה מזל שיש אנשים נחמדים כמוך ולא רק צדקנים......  לת
            חיים הטייס | 06/08/2009 13:11