פריקה ,טעינה.

  • האם יש חובת סימון מדרכה באיזור פריקה וטעינה?
    יאיר | 03/08/2009 10:25

    קיבלתי היום בבוקר דו"ח בחולון. הגעתי על מנת לאסוף מסמך מסניף של סוכנות הנסיעות איסתא. היה קטע מדרכה צבוע באפור ולכן החנתי (ובצמוד אליי גם בת זוגי) את המכונית, ניגשתי לסוכנות אך גיליתי שהיא סגורה. הסתובבתי וחזרתי לרכב. פעולה זו לקחה מקס' 4 דקות. כשחזרתי גיליתי שלרכב שלי ושל בת זוגי מוצמד דו"ח על סך 250 ש"ח. הדבר נפל עליי בהפתעה גמורה מכיוון שהמדרכה מסומנת בצבע אפור בצורה וודאית. אפילו הוצאתי מצלמה וצילמתי את הרכב בצמוד לשפת המדרכה. החלטתי לבדוק והלכתי לקצה הרחוב ושם ראיתי שלט שאומר שזהו אזור פריקה וטעינה בין השעות 09:00-12:00. כמובן שאת הדו"ח קיבלתי ב 09:13. מיותר לציין שלא ראיתי את התמרור מכיוון שפניתי פניית פרסה לתוך הרחוב - הפנייה מותרת במקום זה. מה אני יכול לעשות עכשיו? האם איזור פריקה וטעינה לא אמור להיות מסומן במדרכה בסימון כלשהו? האם אין חובה על הפקח לחכות X דקות מהרגע שהוא ראה את הרכב ועד לכתיבת הדו"ח? אודה לכל עזרה

    • פריקה ,טעינה.
      מיקו. | 03/08/2009 14:10

      אין חובה , לסמן את המדרכה ,מספיק תמרור . ב אין חובה לפקח להמתין ,מאחר ,שגם בטעינה ופריקה , אסור לעזוב את הרכב ( איך עושים זאת , למחוקק הפיתרונות ) .

      • תמרור בתחילת הרחוב
        עו"ד אילון אורון | 03/08/2009 19:03

        התמרור מספיק.. אם יקבלו את טענתך שחנית למספר דקות, יתכן ויבטלו את הדוח. בברכה עו"ד א.אורון מנהל פורום תעבורה התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי

    • פריקה וטעינה
      עו"ד אילון אורון | 03/08/2009 19:01

      התמרור מספיק.. אם יקבלו את טענתך שחנית למספר דקות, יתכן ויבטלו את הדוח. בברכה עו"ד א.אורון מנהל פורום תעבורה התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי