נזקי רכוש

  • נזקים ברכב כתוצאה מפגמים בכביש "עו"ד אילון אורון"
    מור | 01/08/2009 18:19

    ברצוני לדעת כך אני עובד במקום מסוים וכל יום אני נוסע לעבודה עם הרכב הפרטי שלי לפני כחצי שנה התחילו הגיחון בעבודות תשתית לאורך רחוב שלם מיותר לצין איך הרחוב נראה פשוט זוועת עולם אני יוסיף שהדיירים ברחוב כבר התלננו על כך זהו איזור מאוכלס לכל אורכו ובנוסף לעוגמת נפש שנגרמת לדיירים ולעוברים ברחוב שכולו הרוס נשקפת סכנה לילדים הרבים שמסתובבים שם שאלתי היא כאזת אני עובר שם כל יום ובחצי שנה אחרונה בלבד החלפתי פעמים ציריות קפיצים שהמכונאי שלי אמר לי בפירוש שזה בהחלט כתוצאה מזה מכיון שאני עובר שם לפחות שש פעמים ביום האם אני יכול לתבוע את חברת הגיחון על הנזקים שנגרמו לי מכך ואםכן היכן ולמי אני מגיש את התביעה ואיזה הוכחות אניצריך לספק בנוסף לאישור מהמכונאי שמטפל ברכבי כשנתים + ומה בנוגע ל במידה וירצו כמה מתושבי ברחוב אשר להערכתי גם הם ספגו נזק לא קטן ירצו להצטרף לתביעה. תודה רבה לעורך אילון אורון.

    • נזקי רכוש
      עו"ד אילון אורון | 02/08/2009 09:06

      לכאורה אם עבודה רשלנית גרמה לך לנזקים, יתכן ובאפשרותך לתבוע פיצוי.

      • בוקר אור העניין שהעבודה עדין לא הסתימה
        מור | 02/08/2009 09:26

        אני יודעשאולי העניין נשמע הזוי כי בסךהכול זאת עבודה ברחוב אחד אבל עדין העבודה לא הסתימה והכביש נהפך להיות הררי שמתאים אך ורק לרכב 4X4 האם צריך לחכותשהעבודה תסתיים ורק לאחר מכן לבדוק את עבודתם או שמחובתם היא לדאוג גם כאשר הם עובדים למאפינים טובים יותר וודיא לא כביש שמזיק ומסוכן. תודה.