למיטב ידיעתי כן

  • חניית נכים
    דמיטרי | 27/07/2009 19:29

    שלום לכם.אמא שלי היא נכה 100%, כמו כן יש לה תו חניה לנכה משותק רגליים (תו נכה כחול עם כסא גלגלים).היינו בעירייה והגשנו את כל התפסים להצבת תמרור של חנייה שמורה לרב נכה ואכן שמו לנו (בשלט רשום רק "שמור לכב נכה..., אין תמרור של כסא גלגלים).הציבו לנו את התמרור על מקום שהוא חול, עפר,  אי אפשר לסמן את הממקום הזה בצבע כמו שאצל כל השאר, ולכן כל פעם מישהו אחר חונה לי על המקום, שאלתי היא כזאת: האם אני יכול לבקש מהעירייה שהם יסללו לי את המקום החנייה שלי או שהאם הם יכולים להציב את התמרור על המדרכה כמו שראיתי בהרבה ערים שעשו את זה?

    • למיטב ידיעתי כן
      מור"תשמור תגיע רחוק" | 01/08/2009 18:04

      אם אני לא טועה את יכולה לבקש לא לסלול אלא לבקש שהם ידאגו לעשות משהו שהיה ברור לעין לכל אדם שאכן כאן זה חנית נכים וללא עוררין במיקום המדויק והדרך היחידה לעשות זאת זה על ידי סלילת החניה. במידה והם לא ימצאו לנכון לעשות זאת פשוט מאוד... כל פעם שחויים לך בחניה פשוט תזמיני ניידת משטרה היא תספק אך ורק את הדוח אך ולעומת זאת הנהגים יבקשו להשפט ויגידו שהמקום לא מסומן כהלכה והם גם יצאו צודקים ולאחר מקרי שנים כאילו תגשי שוב לעיריה אם הנתונים שבידך ותציגי אותם ואני סבור שאז הם כן ימצאו לנכון לסמן כהלכה במידה ותעשי כפי שצינתי אנא ממך תדאגי לידע את הנהגים המסכנים שחונים שם מכיון שהם לא ידעו שמדובר בחניית נכים וסבורני שאם היו יודעים לא היו עושים זאת. אין לראות בתגובהה זאות יעוץ א הכונה הן מיקצועית והן משפטית. האחריות הבלעדית היא אך ורק על המשתמש!!!