מחיקת נקודות

  • 12 נקודות - האם זה ימחק?
    דמיטרי | 27/07/2009 17:00

    שלום לכם.לפני כשנה וחצי קיבלתי דו"ח על פנייה במקום אסור, אבל לא קיבלתי נקודות.לפני כשנה קיבלתי דו"ח על אי עצירה לפני תמרור עצור, בגינה קיבלתי 4 נקודות, והיום תפסו אותי על מהירות 27 קמ"ש מעל המותר בעיר בגינה קיבלתי 8 נקודות. סה"כ יש לי כרגע 12 נקודות.אני עוד מעט בן 24 עם וותק של 5 וחצי שנות נהיגה.הבנתי שכשצוברים 12 נקודות אז מוזמנים לקורס נהיגה מונעת, השאלה שלי האם הנקודות יימחקו אחרי שנתיים או אחרי תקופה של 4 שנים במידה ואני לא יעבור שום עבירת תנועה.ועוד שאלה, במה כלול הקורס ואיזה מבחן צריך לעבור ( הכוונה לחומר שעוברים בקורס או תאוריה?)תודה מראש לכולם.

    • מחיקת נקודות
      עו"ד אילון אורון | 27/07/2009 19:07

      עד ביצוע הקורס הנקודות לא ימחקו. אם תגיע ל 22 תתארך תקופת הצבירה לארבע שנים.הקורס הוא בין 3 פגישות . בברכה עו"ד א. אורון מנהל הפורום התשובותבפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי.

      • רק כדי להבין
        דמיטרי | 27/07/2009 19:18

        אז כדי שהנקודות ימחקו, אני עובר קורס ומאותו רגע שסיימתי את הקורס אני צריך שמבמשך השנתיים הבאות לא יהיו לי שום עבירות? (האם גם אסור שיהיו עברות ללא נקודות?) תוך כמה זמן אני מקבל זימון לקורס ומה העלות שלו?