למה זה קשור? למה לא לשרשר להודעה המקורית?

  • תוצאות:
    ל.ר. | 25/07/2009 17:51

    1. דוח חניה על המדרכה - לאחר מכתב - בוטל הקנס מטעם עיריית ת"א. 2. דו"ח על חנית נכים - בוטל מטעם עיריית פ"ת. 3. דו"ח על עבירה באור אדום - בוטל בשל הוכחה כי יש באג במערכת הרמזורים הארצית. 4. דו"ח על ממלז משנת 97 - בוטל (התיק נמשך בתמורה לאי תביעה נגדית על הוצאות)- הוכח כי הממלז אמין אך יחד עם זאת הישראלים ביצעו בו שינויים ללא הסכמת היצרן ועל כן כל מה שכתב בפסק הדין בעליון לגבי הוראות היצרן בארה"ב וכל הניסויים שם לא הועילו לתביעה. צריך עוד?

    • למה זה קשור? למה לא לשרשר להודעה המקורית?  לת
      אורן המקורי | 25/07/2009 18:15

      • אל תתייחס אליו. הוא חושב שהוא קולומבוס
        הצופה מהצד | 25/07/2009 18:20

        הוא חושב שאם ביטלו לו דוח או שניים - מה שגם מאוד מוטל בספק - זה יעזור לו הפעם. הוא יתנדף. אל תדאגו.

        • איש!!! נראה לי שאתה יושן בעמידה
          קולומבוס השני | 25/07/2009 20:54

          למה אתה לא משרשר באמת להודעה המקורית או כותב על מה מדובר??? כך זה נראה הודעה שקשורה ל... כלום.. לא העברת שום מידע או מסר. ולמה נראה לך שמשטרת ישראל תעשה שינוים בממל"ז או מה שזה בלי אישור ממשרד התחבורה או גוף שיכול לאשר שינוי כזה או אחר. וללא תקן מסוים. ובמיוחד שלאור השינוי שכביכול נעשה לטעמך מוריד את אמינות המכשיר עד כדי כך שהוא לא קביל בבית משפט?? אנא תשרשר להודעה זאת את הודעתך הקודמת אשר דרכה היה אפשר להבין במה מדובר.

    • ביטולי / זיכויי דוחות קיימים אבל הם מעטים יחסית
      גיא "אנשים באדום" | 25/07/2009 21:15

      מה אתה רוצה להגיד לנו בדבריך אלה ? נכון, כמו שאתה טועה גם רושמי הדוחות טועים באופן כזה או אחר. כל בן אדם טועה, אלא שיש ללמוד מכך כדי שזה לא יקרה שוב. כמו כן יש גם שוטרים / מתנדבים שעושים את תפקידם באופן לא נאות או כזה שאינו מתחשב לדעת הנהג. דברים אלה רצוי שלא יקרו ויש לפעול למניעתם ולשיפור המקצועיות. יחד עם זאת, לא זאת הבעיה, ולא זה "האישו". הבעיה שלנו היא ביצוע עבירות תנועה ! הגיע הזמן שנבין שעבירת תנועה עלולה "לקחת חיים" ! כתוצאה מעבירה כזו אדם עלול להיפצע / לההרג ועקב כך חיים של רבים ישתנו ללא הכר ואף ייהרסו לחלוטין. אני מתנדב ביח' תנועה במשטרה ומתפלא מתגובתו של נהג האומר "לא קרה כלום" כאשר אני עוצר אותו עקב העבירה שביצע. האם הוא רוצה שיקרה משהו כתוצאה מהעבירה שביצע ? מדוע הוא אינו מבין את הסכנה שבביצוע העבירה ? האם אין לנו מספיק נכים / פצועים / הרוגים ? ? ? אני מבקש להדגיש שאין לאף אחד זכות לחסום כביש / להפריע לתנועה / "לגנוב" זכות קדימה או אור אדום ! אם ביצעתם עבירה זו או אחרת, אתם מהווים סכנה לעצמכם ולאחרים, אתם עלולים להיפגע / לפגוע באחרים. אז נכון שכולנו רוצים לחזור הביתה בשלום, אולם השאלה מה אנו עושים בשביל זה ? אם בדרכנו לעבודה / ללימודים / הביתה אנו מבצעים עבירות תנועה זה עלול לעלות ביוקר בכאב וצער וכדאי שנמנע זאת. אשמח לתגובותיכם. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • מילים כדורבנות!  לת
        אורן המקורי | 25/07/2009 22:44

        • אשמח להכירך ולשתף פעולה, תודה  לת
          גיא "אנשים באדום" | 26/07/2009 09:35

      • תפסיקו להאכיל את עצמכם בפסיכולוגיה של כלום
        ל.ר. | 26/07/2009 15:42

        כל עוד לא עושים מנגנון הגנה אוטומטי שלא בשליטת הנהג, יהיו תאונות וגם תאונות קטלניות. חור בכביש, גלגל שיתפוצץ בלי סיבה. מנוע שנכבה לפתע, כתם שמן שלא משנה באיזו מהירות אתה פשוט מחליק עד שמשהו עוצר אותך (לא יקרה כלום אם זה ב- 3 קמש מעבר, כבר יגרם נזק), דרך המצבר יש להעביר תיילים שיהיו על כל המכונית בעת מצב של התקרבות יתר ברגע יופעל מנגנון ההגנה שיזיז את הרכב עד עצירתו המוחלטת באמצעות מגנט רב עוצמה שיהיה חיצוני על מנת לא לפגום בציוד האלקטרוני בתוך המכונית. כל המצלמות וכו' יפיחתו אך לא ימנעו תאונות. כל האכיפה שמתבצעת זה עשרות שנים לא הוכיחה את עצמה. מדוע אתם עדיין מנסים עם ראש קיר לעבוד בצורה שלא הוכיחה את עצמה?!

        • תעשה טובה . . . מה אתה רוצה ?
          גיא "אנשים באדום" | 26/07/2009 18:32

          אנחנו לא מאכילים ולא אוכלים שום דבר, ואני חושב שרבים מאיתנו גם לא מבין מה אתה רוצה ומה דעתך בנדון. במאבק הזה חייבים לשלב ידיים כל המגזרים בכל התחומים ואגע רק בשניים שעדיין כנראה לא קלטת את חשיבותם : - אכיפה : עצרתי נהג שדיבר בנייד.הוא סיפר לי "רק אתמול קיבלתי דוח כזה ....." רגע, סבלנות, הוא בטח ציפה שאראה את הדוח וארחם עליו .... חחחחח. רשמתי לו את הדוח ו"בשביל הספורט" בדקתי כמה עבירות יש לו ....... 29 ! ! ! ניגשתי אליו ושאלתי לגבי המספר המבהיל הזה ...... "נכון יש לי הרבה עבירות, אבל אני נהג זהיר ! אין לי תאונות !" מה הוא רוצה שנחכה לתאונה הראשונה שלו ? ואז הוא אמר, שים לב : "עכשיו אני אלך לעשות דיבורית, הייתי צריך לקבל 2 דוחות בשביל זה". לא חבל ? אז דוגמא קטנטנה. - ענישה : תאר לך שהעבריינים הסדרתיים היו מבלים בכלא, מה היה קורה ? להזכיר לך כמה תאונות קטלניות שלנהג האשם היה תיק מלא הרשעות ולמרות זאת השופט שלח אותו לחופשי ? למה ? למה נהג שמשתולל בכביש מקבל את הזכות להמשיך לרצוח אותנו ? למה אתה ואני אמורים להסתכן בגלל אותם עבריינים ? אז נכון שיש בור, צמיג, מזג אויר וחמות מעצבנת, אבל מה הקשר בין כל אלה לבין תאונות בהן נהגים התנהגו בחוסר אחריות בחוסר כבוד ובחוצפה שגרמה לפגיעה באחרים ? אשמח אם תזדהה, תסביר את עמדתך ולא תהיה חסוי ולא מובן. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

          • בית המשפט ביטל את החלטת משרד התחבורה
            ל.ר | 28/07/2009 14:45

            של עברייני תנועה סידרתיים. המסקנה ברורה: אכיפה איננה הפתרון.

            • מה הפתרון? יש לך הצעה? ספר לנו עליה!  לת
              גיא "אנשים באדום" | 28/07/2009 21:03