לא יבטלו לך וכמו שזה נראה כרגע אתה עוד תחטוף כפול

  • עו"ד אורון , האנציקלופידה לתעבורה - נא תשובתך.
    ל.ר. | 22/07/2009 13:23

    אתמול היתה ההקראה. כמובן כפירה מוחלטת. השוטר כתב שאני מודה בדוח וכתב שכביכול אני מודה שנסעתי בערך 130 קמש. לא היו דברים מעולם! יש בידי צילום תעודת עובד ממשרד ראש הממשלה/הלמס שעבדתי כחודשיים לפני המקרה. זה יכול להועיל לגבי אמינותי מול שוטר? עכשיו שלב ההוכחות לעוד 5 חודשים. לנוחותכם מצורף קישור לחוברת התמרורים של משרד התחבורה. אם יש מעודכנת יותר אודה לקבלת קישור אליה. אתמול צילמתי את כביש 5 שמתי את המצלמה כך שזה לא יפריע לי לנהוג ובד בבד יראו בדיוק מה קורה שם: 1. תמרור ג-21: מספר של דרך מהירה (כביש 5 על רקע כחול). 2. מצד שני אין תמרור: ב-54 ולא ב- 53 גם בקצה הדרך בירידה ממנו אין ב-55 3.יש תמרורים מספר של ב- 20 במהירות של 50, 70 קמש אך בין צומת הכפר הירוק ועד לצומת ירוקנים אין שום שילוט המגביל את המהירות ל- 90 קמש. ההגבלה המופיעה משני צדיו של הכביש הן רק בכניסה לכביש מצד הנתיב האצה ולא במי שכבר נוסע מצומת גלילות בנתיב השמאלי. למעשה נראה כאילו שמי שנוסע בנתיב השמאלי לא מוגבל כלל במהירות ולכן המהירות בדרך מהירה כפי שהחוק קובע (אלא אם תתקנו אותי אחרת) היא כי אם לא הוגבל אחרת באמצעות תמרור ב-20/ ב-20א-פ מותרת בקטע הדרך הזה מהירות של 110 קמש לרכב עד 4 טון ולאוטובוס מותר לנהוג עד 100 קמש בלבד. 4. מצורפת תמונה לדוגמה לגבי כניסה לכביש 5. התמונה מויקפדיה. ראו רקע כחול = דרך מהירה. מה אפשר לעשות שמע"צ פישלו ושכחו לשים תמרור של 90 בקטע הזה. הדבר בהכרח אומר שאם שוטר כותב עד 90 קמש ויכלו למעשה עד 110 קמש - כתב האישום יבוטל לא כן?

    • לא יבטלו לך וכמו שזה נראה כרגע אתה עוד תחטוף כפול
      הצופה מהצד | 22/07/2009 21:37

      אל תשכח לעדכן אותנו שיסתיים התיק גם אם התוצאה לא תהיה לרוחך!

      • מבחינתי זה יהיה מעולה להיכנס לכלא לכמה שיותר זמן
        ל.ר. | 23/07/2009 00:59

        במילא אני לא עובד והכסף שלי עומד להיגמר. כך שככל שהעונש יהיה יותר כבד כך אשאר בכלא יותר זמן. אקבל מיטה חמה. מים בחינם (ללא קנסות על כמות המים שאצרוך) וכמובן אוכל חינם 3 פעמים ביום ממישהי שבישלה אותו בשבילי. בהחלט בית מלון. מאחר ובמילא אסור לי להיות חשוף לשמש אזי הכלא עבורי יהיה פשוט בית שני. להיפך ככל שהעונש יהיה כבד יותר כך אהיה מרוצה יותר. לפחות אם כבר עונש אז כמו שצריך ולתקופה ממושכת. שם אמשיך ללמוד כיצד נעשה לי עוול דין ובכוונה אחפש עוד פעם ששוטר "יתפוס" אותי. כנראה בעומס רב שכזה (וחבל שהרבה לא כמוני - עכשיו במצב של חוסר בעבודה ואי קבלת אבטלה ואפילו אי קבלת הבטחת הכנסה) זו הדרך היחידה שהמדינה אכן תדאג לצרכיך הבסיסיים ואף תבטח אותך.

        • הרבה הצלחה. אתה תהיה זקוק לה!
          איזו התחסדות! | 23/07/2009 09:30

          אל תשכח לקחת איתך לכלא אמצעי מניעה, כי בכל מקרה יבואו מאחוריך הכושים.

          • זה לא יעזור יש לי איידס הם לא ירצו להידבק.  לת
            ל.ר. | 23/07/2009 17:14