הסבת דוח לאחר שחלף מועד התשלום המקורי

  • דוח מהירות
    אבי אריס | 08/07/2009 15:17

    אני בעל חברה , ובאחד הרכבים שלי נהג ביצע עבירת תנועה , נהג במהירות וצולם. לצערי הדוח הגיע אלי באיחור רב, ומייד פניתי למחוז שפלה עם תצהיר וכל המסמכים הנדרשים בכדי שיעבירו את הדוח כולל הניקוד לנהג שביצע את העבירה . הם סירבו בכל תוקף מכייון שהם טוענים שהזמן לערעור או בקשה הסתיים. הם צירפו גם את אישור הדואר שלא נדרש . לציין כי גם הדוח החדש, שהגיע הושאר בתיבה ללא דואר רשום . האם ניתן להעביר את הדו"ח הנ"ל לעושה העבירה ? מה ניתן לעשות ?

    • הסבת דוח לאחר שחלף מועד התשלום המקורי
      עו"ד אילון אורון | 08/07/2009 17:32

      עלייל לפנות לבית משפט לתעבורה בבקשה להאריך עבורך את המועד להישפט. אם בקשתך תתקבל תוכל להישפט ולבקש מבית המשפט להסב את האישום. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי, וכל העושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.

      • דוח התנועה
        אבי אריס | 09/07/2009 08:40

        תודה על תשובתך לאיזה בית משפט לתעבורה אלי לפנות ?? האם הקרוב לביתי ??? הנני תושב לוד, האם אלי לפנות לתעבורה רמלה ?

        • לביהמ"ש שבתחומו ניתן הדו"ח  לת
          אורן המקורי | 09/07/2009 13:13