הנוהל נקרא נוהל 02.227.04

  • מבקש קישור לחוברת דיני תעבורה ותקנות בדיקות הממלז
    ל.ר. | 05/07/2009 16:44

    שלום רב, ב-עוד שלושה שבועות יהיה לי משפט בבית משפט לתעבורה בת"א - הקראה אני הולך להודות שנהגתי במכונית אני לא הולך להודות במהירות המיוחסת לי. היו 2 שוטרים אני מחפש את חוברת דיני התעבורה מטעם משרד התחבורה שזמינה באינטרנט ופשוט לא מצאתי אותה. יש חוברת מעודכנת הבנתי וטרם איתרתי אותה. אני רוצה לבדוק שם האם היו אמורים לחתום 2 השוטרים על הזימון למשפט וכן האם לשוטר מותר לנהוג במהירות 244 קמש על מנת לאותת לנהג לעצור בצד בשל מהירות של 144 קמש שהוא נהג כביכול והאם אין במעשה זה של השוטר אי זהירות מחייבת. כמו כן מבקש לדעת האם ירידה נחשבת כהפרעה לממל"ז. על פי הנתונים החישוביים שביצעתי אין מצב בחיי שנהגתי מעל 100 קמש. אלא אם המשטרה הפכה לחללית שיודעת להאיץ מ-0 ל- 244 קמש ב-10 שניות.

    • הנוהל נקרא נוהל 02.227.04
      טומי | 05/07/2009 21:47

      לצערי גם אני לא הצלחתי להשיגו, בהלצחה.

    • תשובות
      אורן המקורי | 05/07/2009 23:34

      1. אין צורך ששני השוטרים יחתמו על ההזמנה לדין שקיבלת. ממש לא. 2. מותר לשוטר לעבור עבירה ע"מ לעצור נהג שביצע עבירה.