נגררת

  • אהלן אהלן!
    משה | 05/07/2009 11:26

    אתמול נסעתי עם הרכב+נגררת עגלת ציוד שחורה סגורה מאחורה.. אותתתי להיכנס לנתיב השמאלי.. הנהג שמאחורה ראה אותי אולם לא ראה את הנגרר.. ולכן כשאני כבר הייתי בנתיב השמאלי אך הנגרר רק בא להשתלב לנתיב.. הרכב שמאחורי נכנס בגלגל האחורי השמאלי של הנגרר.. עם הכנף הימנית הקדמית שלו... לי לא קרה כלום.. אולם לו התעקמה הכנף הימנית הקדמית וצריך להחליפה..  אני טוען שהוא היה צריך לשים לב לנגררת ולתת לי להשתלב לגמרי בנתיב.. ושהוא פשוט לא היה מרוכז ולא שם לב לנגררת.. והוא טוען שאני נכנסתי לנתיב שלו ולכן ברור שעלי לשלם!מאחר ולנגררת אין ביטוח צד ג'..השאלה שלי מה יגיד שופט במקרה כזה..כי אם בטוח ששופט יגיד שאני אשם.. אז עדיף לי לשלם עכשיו ולא להיגרר להוצאות משפט..בתודה מראשמשה

    • נגררת
      מיקו | 05/07/2009 12:33

      נראה לך שהנהג יגיד ,ראיתי אותו ,ונתתי לו להיכנס ולא שמתי לב שיש לו נגררת ??? אם הוא אומר כך אזי מצבך טוב , יותר הגיוני שהוא יגיד ש " חתכת " אותו, גם אם הוא נתן להיכנס .

      • תודה מיקו.. אבל..
        משה | 05/07/2009 18:30

        השאלה שלי במקרה שהוא יגיד שאני "חתכתי" ואני יאמר את טענתי שהוא נתן לי לעבור אך לא ראה את הנגררת .. האם יותר "הגיוני שהשופט יאמין לו? או שיעשה פשרה בשל רשלנות תורמת.. מהי חוות דעתך האובייקטיבית..?

    • תשובה
      טומי | 05/07/2009 21:17

      להערכתי במקרה כמו שאתה מתאר כלומר, שהרכב שלך כבר היה כולו ובמלואו בנתיב השני ורק הנגרר טרם סיים השתלבות, הנהג השני ימצא אשם, כמוכן להבנתי עצם המכה ומיקומה יכול להעיד כי רכבך השתלב בתנועה ללא הפרעה. להערכתי יש לך קייס. בהצלחה. אומנם אני עו"ד אך ייעוץ זה הינו המלצה בלבד. ***קישור נמחק ע"י מערכת- קישור לאתר בניגוד לתקנון האתר***

      • תודה
        משה | 05/07/2009 21:47

        תודה רבה עזרת לי מאד!