המרה לאזהרה

  • המרת קנס לאזהרה
    יוני | 05/07/2009 09:28

    נתפסתי נוהג במהירות וחטפתי קנס של 750 ש"ח . הבנתי שאני יכול להגיש בקשה להמרת הקנס לאזהרה. מאז שיש לי רישיון כבר 10 שנים לא ביצעתי עבירת תנועה , אבל קיבלתי אזהרה לפני שנה כהולך רגל. האם העברה הנ"ל נחשבת ובגלל זה אין סיכוי שימירו לי את הקנס?

    • המרה לאזהרה
      אורן המקורי | 05/07/2009 11:08

      אחד התנאים העיקריים להמרה לאזהרה זה שאין כל דוח משטרתי בשנתיים שקדמו לעבירה הנוכחית. מכיוון שמדובר בדוח כהולך רגל אתה יכול לפנות בכתב ולנסות לבקש להמיר לאזהרה. אולי ישחק לך המזל ותצליח.