התפוח לא נופל רחוק מהעץ

  • מתי עלי לקבל את כל חומר החקירה מהתובע?
    ל.ר. | 03/07/2009 15:56

    הן בקשר לאמא - פיקוח עיריית פתח תקווה. והן בקשר לדו"ח מהירות שנטען שנסעתי בכביש 5, במהירות של לא פחות מאשר 144 קמ"ש בהורדת 5 קמ"ש יוצא 139 קמ"ש. דבר הזוי ביותר. יש לי את הטלפון של התובע המחוזי ואת הפקס של מחוז ת"א השאלה מתי עלי לפנות כדי לקבל את כל חומר החקירה והאם בפקס/דואר רשום/שיחה טלפונית (תמיד אני מעדיף פקס). ומה עלי לבקש? האם הם שולחים בדואר או עלי להגיע אליהם? מדובר על משפט תעבורה שאמור להיערך רק להקרא בעוד כשבועיים לערך.

    • התפוח לא נופל רחוק מהעץ
      הירקן | 03/07/2009 19:18

      בנוגע לחומר של המשטרה עליך לגשת ולצלם בעצמך.

      • המקרה של המשטרה עבוד
        ל.ר. | 03/07/2009 22:25

        יתייצתי עם מהנדס וגם מלימודי הפיסיקה שלי (5יחל) מוכח מעבר לכל ספק סביר שרכב משטרתי היה צריך להגיע למהירות מעבר למכוניות מרוץ על מנת להגיע לנקודה בה עצר אותי אם נהגתי כפי שציין בזמן מהרגע שעברתי את הצומת. התיק סגור.

        • אל יתהלל חוגר כמפתח
          נתראה במשפט | 03/07/2009 22:30

          הרבה לפניך הביאו כל מיני תיאוריות. לימודי הפסיקה אינם הופכים אותך למומחה. אתה צריך להביא חוו"ד מומחה לביהמ"ש כדי שאולי ישמעו את טענותיך. אז אל תגיד שהתיק סגור כי הוא ממש פתוח. חכה ותראה. אתה מתמודד בשדה שאתה לא מכיר.

          • אם בית המשפט יוציא אותי אשם אתאבד!
            ל.ר. | 04/07/2009 18:33

            לפני 7 שנים הוציאו את החבר שלי אשם כי הוא לקח אחריות לא שלו בקשר לתאונה בה אני כנוסע במכונית בו נהג נפצעתי קשה מאוד. המשטרה לקחה את העדות שלי שבפירוש אמרתי שהוא לא אשם תוך שאני מרגיש לפני שעומדת להיות תאונה ובודק את כל הדברים מסביב ולא היה שום דבר שהוא לא עשה בסדר. אם במקרה הזה המשטרה תוציא אותי אשם דרך בית המשפט אתאבד. העקרון שלי אומר: "עדיף למות מאשר לראות עוולת דין במקום הקדוש ביותר לעשיית צדק צדק תרדוף"

            • לא נראה לי שעונש מוות מוצדק
              דוד, מתנדב בתנועה | 06/07/2009 01:03

              אפילו במקרה של עבירת תנועה חמורה תיכנס בבקשה לפרופורציה