מסתבר שכן איכפת לך !!! יישר כח !!!

  • ברצוני להתלונן על 2 רכיבים שניסו לגרום לי לעבור
    ל.ר. | 02/07/2009 02:32

    עבירות תנועות חמורות. יש בידי את מספרי הרכב שרשמתי אחרי שעקבתי אחריהם. הראשון נסע מהבורסה בר"ג עד פ"ת במהירויות העולות על 80 קמ"ש בקטע כביש שמותר בו מקסימום 50-70 (משתנה). כמו כן סינוור אותי וגרם לי לעבור בצהוב ולקראת סוף הצומת היה כבר אדום (טויטה לבנה - יש את המספר) המכונית הבאה הייתה כמספר דקות לאחר מכן כבר במרכז פ"ת בו עצרתי באדום. לא היו מכוניות ואני נוסע עם חלונות פתוחים. אנשים במבטא כבד (ערבים) אומרים לי - תעבור! הם צועקים נו תעבור אין אף מכונית! ותבינו יש אדום. אם הייתי עד כדי כך תמים הייתי עובר. הם עקפו אותי בירוק וטסו בטיל. הספקתי לכתוב את המספר המכונית שלהם ולציין את הצבע (כחול) מה העבירות אותם הם צפויים לקבל? האם יהיה עלי לעמוד מולם, אני מפחד שינקנקו אותי וישחטו אותי בדרך כזו או אחרת. כמי שנפגע רציני בתאונת דרכים לפני כמעט 7 שנים ואשר שוטר טוען שנסעתי כמו מטורף דבר שאינו נכון. וכמי שרוצה שהעבריינים יענשו בצורה כזו שבאמת ובתמים לא ינהגו (כלא) מה עלי לעשות בנידון? לא ממש איכפת לי שנוסעים מהר. העיקר שלא יסנוורו והעיקר שישמרו מרחק. ולא ינסו לדרבן אחרים לעבור על החוק.

    • מסתבר שכן איכפת לך !!! יישר כח !!!
      דוד, מתנדב בתנועה | 02/07/2009 06:37

      אתה כותב בסוף "לא אכפת לי" אבל כל הקטע מעיד שכן איכפת לך. אתה יכול להגיש "תלונת אזרח". בתלונה צריך לפרט את כל פרטי המקרה, אפשר עם תרשים. מספר הרכב, סוג (פרטי, מסחרי וכיו"ב), צבע, סימנים מיוחדים (דפיקה, מדבקה, שם של חברה), מקום, תאריך, שעה ופרטי המעשה. בנוסף צריך לציין את פרטיך שלך, איפה היית, ברכב או ברגל, מאחוריו, עוד פרטים עם יש. בסוף יש לכתוב: אם המקרה יגיע לבית המשפט אהיה מוכן להעיד. שמתי לב שאתה כותב שאתה מפחד להיחשף. אני מבין אותך, אבל אם אתה לא תדווח ולא תעיד, אתה הופך את עצמך לשותף לעבירה. בנוסף, מצפונית, לא תוכל להרגיש נקי אם וכאשר הנהג הזה יגרום לתאונה שאתה יכולת אולי למנוע !!!! אני מבקש שתעשה את הדבר הנכון.

      • אם אני יוצא מזה שותף לעבירה אני לא ראיתי לא שמעתי
        ל.ר. | 02/07/2009 12:33

        אם כך, אני לא שמעתי לא ראיתי. כל הסיפור היה כאילו. לא מוכן בשום פנים להיחשף. החיים שלי חשובים יותר מאשר ללמד את האנשים לקח. לא הולך להלשין מולם. הם ימצאו אותי וישחטו אותי. בהחלט בנושא של מחיר ורווח אני מעדיף לסתום ולהכחיש את הכל. עכשיו הבנתי בדיוק למה יש תאונות. אין כלל מלשינון. מי נוהג כמו פושע? פושעים!, עולם תחתון! מה אני צריך את הדברים האלו על הראש?! אם הוא משוגע שימות בעצמו בתאונה.

        • רק בקשה אחת: תפסיק להתלונן
          דוד, מתנדב בתנועה | 02/07/2009 16:19

          מאחר ובחרת צד, מעתה והלאה, אני מבקש שלא תתלונן על המצב בארץ, על איך הפושעים מזלזלים במשטרה, על איך בתי המשפט לא עושים את עבודתם וכיו"ב תלונות מקובלות בעצמך איבדת לעצמך את זכות הדיבור !!!

          • באמת, דוד.
            מיקו . | 02/07/2009 17:13

            נו דוד, אתה לא רואה שהבן אדם מפוחד .

            • אני מקבל את הענין. הבן-אדם מפוחד
              דוד, מתנדב בתנועה | 02/07/2009 19:42

              מקובל עלי שמותר לפחד מקובל עלי שמותר להתלונן אם הפחד משתק אותך עד כדי כך שאתה מוכן לתת לפושעים יד חופשית, אל תתלונן !!! זו גישתי מתוך הגישה הזו אני פועל כמתנדב במשטרת התנועה להלן כתובת דו"אל גלויה שלי אם תרצה (תרצי, תרצו) לשלוח אלי מסר אישי mitnadevtnua@gmail.com

              • דוד אם קצין משטרה היה תוקף אותך תקיפת סתם
                ל.ר. | 03/07/2009 11:44

                לא היית מדבר כך. יש תיק שמתבלש כנגד משטרת ישראל על כך שהרסו לי את הנשמה העדינה. קצין משטרה תקף אותי תקיפת סתם והוא וחבריו שהיו תחת פיקודו הפשיטו אותי לעיני כל ברחוב בתוספת גז פלפל והשקו אותי עם מי פח זבל והכניסו אותי למעצר של 25 שעות שבתא עצמו עישנו המון (וכל חיי ברחתי מעישון ולאחר תאונת הדרכים הקשה שעברתי ב- 2002 הדבר אף מנזק את בריאותי). השופט שיחרר אותי והאמין למשטרה. התלוננתי על השופט ושום כלום לא קרה. התלוננתי על קצין המשטרה ומחש ראשית סגרו בטענה שאין כל דבר פלילי במה שעשה. שערערתי אמרו שאפילו אם יש אין זה עניין לציבור ועל כן סגרו. התיק נמצא מעל שנה בפרקליטות ולא קורה כלום. במצב עניינים שכאלו שאתה מבין שמי שבתפקיד במשטרה מתעלל בך וכל המערכת לצידו וגלגלי הצדק נהפכים כה איטיים אולי תקלוט למה אני לא מתלונן!

                • הבנתי
                  דוד, מתנדב בתנועה | 03/07/2009 12:19

                  מצטער, לא כל השוטרים בסדר לא כל השופטים בסדר ולא כל האזרחים בסדר כל השיחות כאן עוסקות באלו שהם לא בסדר

                  • יש גם אנשים מעבר לרק בסדר
                    ל.ר. | 03/07/2009 12:57

                    אנשים שעוצרים כדי לשאול אם אתה צריך עזרה שהמכונית שלך נתקעה. אנשים שעוצרים לטרמפים. טרמפיסטים שמכבדים את הנהג ויושבי המכונית האחרים. נהגים שעוצרים להולכי רגל. נהגים שעוצרים להולכי רגל שעוברים באמצע הכביש. נהגים סבלניים. נהגים שמחייכים ושרים. נהגים שנוסעים עם חלונות פתוחים במקום מזגן. נהגים שלא פוחדים מהשוטרים שוטרים שמזהירים או רק מזהירים בעל פה בלי לכתוב. שוטרים מחייכים. מתנדבים אדיבים. שופטים ששופטים צדק צדק תרדוף. כל אדם שמתבונן בעיניים ובמחשבותיו הוא מועצם מהיותך בקשר איתו ואתה מועצם שהוא בקשר איתך.

    • גיצד מתלוננים על עבירות של נהגים אחרים
      עו"ד אילון אורון | 05/07/2009 06:32

      כל אחד הוא שוטר . אם ראית עבירת תנועה, תוכל ל פנות במכתב מפורט למשטרה, ופנייתך תתורגם לדוח בהתאם. בברכה עו"ד א.אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי והעושה בהן שימוש עושה זאת באחריותו.