היא חייבת עו"ד ודחוף!

  • נהיגיה בשכרות אכוהול בדם 630
    חברה שדואגת | 01/07/2009 16:51

    חברה שלי נתפסה על שכרות, החרימו לה את הרכב לחודש לחו לה את הרשיונות, והמשפט בעוד שבועהשאלה מה העונש, היא אמרה לשוטר שהיא שתתה מים וקולה,שקר גס

    • היא חייבת עו"ד ודחוף!
      אורן המקורי | 01/07/2009 18:42

      העונש המינימלי על נהיגה בשיכרות הוא מינימום שנתיים פסילה בנוסף לכל עונש אחר. מדובר בתוצאה גבוה מאוד!

      • כמי שעומד להישפט עוד שלושה שבועות אני ממליץ
        ל.ר. | 02/07/2009 02:22

        אני ממליץ לחברה שלך דחוף להגיע ליום דיונים של בתי המשפט לתעבורה בעיר בה היא אמורה להיות. ולהבין מה קורה. אם היא נפלה על שופטת היא אכלה אותה להרבה מאוד זמן. תשאלי את עו"ד אורון עם ניסיון כה רב למה כה חשוב להביא עורך דין כמוהו לדיון. נכון זה כמה מאות שקלים עד כמה אלפים אך שווה בהנחה שאת חייבת את המכונית לעבודה. אחרת שנתיים מינימום יפסלו. אם היא לא תתיצב לדיון את יכולה למסור לה שכבר שמעתי לפני שלושה ימים קנסות כמו: 15,000 שח + 6 שנים פסילה. כן יש כאלו שופטים מאוד נחמדים אם מגיעים הם נותנים עונש קל יחסית. אם לא מגיעים הם דופקים אותך לעשור הקרוב.

        • כן יש כאלו שופטים מאוד נחמדים
          דוד, מתנדב בתנועה | 02/07/2009 06:51

          אתה מתרעם על השופטים הנחמדים שקורעים את הנאשמים המתייצבים מולם ! שים אל ליבך, כי השופטים הם הקו האחרון שמטפל בפושעי הכבישים. אנחנו אוהבים לבוא בטענות אל המשטרה, אבל אם השופט מוציא נהג שהיה מעורב בתאונת פגע וברח ב- 200 ש"ח קנס, הרי שהוא עשה צחוק מהעבודה. היו מצבים שבהם נהג שיכור קיבל עונש מופחת, מה ששלח מסר לנהגים ששתיה אינה עבירה חמורה. אז נכון שלא נחמד להתייצב מול שופט "נחמד", אבל השופט מגונן על כולנו כאשר הוא נותן שיעור בנהיגה נכונה לכל שאר הנהגים. פס"ד כזה צריך להתפרסם בכל ערוצי התקשורת ובגדול !!! ומי ששותה קולה והופך אותה בבטנו לאלכוהול, הוא פנומן מבחינה מדעית ויכול לעשות הרבה כסף.

          • דוד התכוונתי באמת נחמד
            ל.ר. | 02/07/2009 12:29

            התכוונתי באמת ובתמים שופטים נחמדים. אם אדם לא מתאמץ להגיע לדיון ולא הודיע על כך שאינו יכול להישפט בזמן זה בהחלט מוצדק הקנס.