חמורות או לא חמורות? קשה להבין מהניסוח שלך

  • מה צפוי לי?
    יוסי | 29/06/2009 11:53

    אני בן 55,בעל רשיון למעלה מ30 שנה עם מס' מועט של עבירות אך חלילה חמורות. הבוקר תפס אותי שוטר עם פלאפון ביד וללא חגורה ונתן לי זימון למשפט בלבד. מה צפוי להיות עונשי במשפט? יש לצין שמעולם לא ניתפסתי על עברות אלא או דומות להן.

    • חמורות או לא חמורות? קשה להבין מהניסוח שלך
      אורן המקורי | 29/06/2009 12:23

      ככל שעברך התעבורתי מקל יותר תזכה להתחשבות לעניין העונש (באם אתה מתכוון להודות). קשה לדעת מה תקבל בדיוק - אך הסביר הוא במצבך קנס ופסילה ע"ת.

      • אני מתנצל, פשוט לא הייתי מרוכז
        יוסי | 29/06/2009 13:39

        בזמן כתיבת השורות.כפי שאמרתי,אני בן 55. בעל רישיון נהיגה למעלה מ30 שנה.גיליון ההרשעות שלי יחסית נקי,במהלך השנים היו לי עבירות מועטות מאוד ולא חמורות.היחידה שאני זוכר היא לפני למעלה מ10 שנים והיה מדובר באי מתן זכות קדימה או משהו כזה.בכל אופן, בשנים האחרונות לא זכורה לי שום עבירה, ודאי שלא אחת חמורה.אז עפ"י מה שאתה אומר, צפוי רק קנס ופסילה על תנאי?

        • בגדול כן.  לת
          אורן המקורי | 29/06/2009 18:47

          • נתת הגדרה מדויקת לבעיה
            דוד, מתנדב בתנועה | 29/06/2009 22:23

            כתבת: לא הייתי מרוכז קיבלת איתות המורה שעליך לתקן את דרכיך או שחלילה יקרה משהו חמור יותר עד כה, כל מה שקרה בגלל חוסר הריכוז, זה שאולי חטפת דוח תנועה. החומרה לא משנה. שים לב !!! אתה בעצמך כתבת שהבעיה היא בחוסר ריכוז.

    • ליוסי
      מיקו | 29/06/2009 14:59

      מוזר מאוד שקיבלת ,על חגורה ופלפון הזמנה לבית משפט ,

      • אני מסכים
        יוסי | 29/06/2009 15:24

        גם אני חשבתי שאני אמור לקבל קנס וזהו.אך השוטר ישר נתן לי זימון לבית משפט.

      • אני מסכים
        יוסי | 29/06/2009 15:24

        גם אני חשבתי שאני אמור לקבל קנס וזהו.אך השוטר ישר נתן לי זימון לבית משפט.

        • סליחה, הרשה לי לדייק
          יוסי | 29/06/2009 15:39

          מדובר היה בשוטר קהילתי, ומה שקרה זה שהוא עצר אותי בצד ודיווח בקשר על העבירות ואמר לי שישלחו לי זימון למשפט.ייתכן כי יישלח לי רק קנס במקום זימון למשפט?

          • אל תרתום את העגלה לפני הסוסים
            אורן המקורי | 29/06/2009 18:47

            אז הוא אמר. אומרים הרבה דברים. כעיקרון ניתן לשלוח לך דו"ח על כל עבירה בנפרד. אם רוצים ניתן להאישם אותך, למשל, בנהיגה בקלות ראש שאז המדובר בהזמנה לבית משפט. תמתין ותראה אם בכלל יגיע משהו.