מה בדיוק התקנה שנרשמה בדו"ח (צייני לא רק מס')?!

  • תקנה 36 (ה) לתקנות התחבורה
    רמי | 27/06/2009 13:12

    אני הייתי נמצא בצומת כבישים וכביש 40 צומת פלוגות ממערב ונהגתי במשאית ורציתי לעבור לפניה שמאל,,לפניה שמאל היה רק נתיב אחד,,ובכביש השמאל שאני אעבור בו יש שני נתיבים , אני עמדתי בנתיב השמלי והתחלתי לעבור שמאלה והשוטר עצר אותי בגין עבירה 36 (ה) לתקנות התעבורה ,,בגלל שהייתי צריך לעמוד בנתיב הימיני שעובר שמאלה ולא בשמאלי איפה שעמדתי אני ,,השוטר טעה כי בכלל אין שני נתיבים בפניה שמאלה וזה רק אחד ואני התכוונתי לאחר הפניה לעבור בנתיב הימיני בכביש החדש ,,טוהוא נתן לי דו"ח ,האם אני יכול לבטח דו"ח זה בגין הטעות של השוטר

    • מה בדיוק התקנה שנרשמה בדו"ח (צייני לא רק מס')?!  לת
      אורן המקורי | 27/06/2009 13:51

      • נא עזרתך
        רמי | 28/06/2009 10:52

        נרשמה תקנה 36 (ה) לתקנות התחבורה

        • תגובה לשאלה
          רמי | 28/06/2009 10:54

          היה כתוב בדו"ח שלפי תקנה 36 (ה) לתקנות התחבורה אני הייתי צריך לעמוד בנתיב הימיני בפניה שמאלה ,,אך אני מדגיש שלפניה שמאלה יש רק נתיב אחד ולא שני נתיבים כמו שהיה כתוב בדו"ח