מסמך 1 לאחר הקנס - ראו את התאריך והשעה שרשמתי

  • בשל מצב בריאותי אקוטי נאלצתי לחנות על המדרכה
    ל.ר | 25/06/2009 22:57

    שלום רב עו"ד אילון, קנס בסך 500 ש"ח בתאריך 18/04/2009 - יום ש' 02:12 לילה קיבלתי קנס על פי - קוד 39 - חניה על המדרכה, הערת פקח: חנה 4 גלגלים על המדרכה. ברחוב בית לחם מול 10. סעיף 6ד2א לחוק עזר (העמדת רכב וחניתו) התשמ"ד 1983. כתוב: תשלום הקנס לא יאוחר מיום 17/07/2009 שם הפקח: שי א. (מבדיקה הוא ישראלי ויהודי). החנתי 4 גלגלים על המדרכה כפי שעשו לפני מכוניות רבות אחרות. יש פס לבן במדרכה במרחק כך שניתן להחנות 4 גלגלים בדיוק על המדרכה. קו לבן במדרכה בפתח תקווה על פי רוב מציין שניתן להחנות בשעות החשיכה על המדרכה. כמי שהיה במקום לראשונה בחייו אכן כך חשבתי. המטרה של החניה הייתה בשל מצב בריאותי אקוטי שלא יכולתי להמשיך לנהוג וראיתי בעצמי סיכון למשתמשי הדרך. ניסיתי למצוא חניה בסביבה ולא מצאתי. בשל מצב כלכלי חמור ובשל מצב בו אני לא סומך על המערכת הרפואית אני מתנגד על פי רוב לכל טיפול כלשהו של בתי החולים. לרבות מפגש רופא מומחה ואפילו תרופות שעלותן 13 ש"ח ומעלה. בתאריך 17/05/2009 נשלח לביתי מסמך מטעם עיריית תל אביב-יפו כי התובע דוחה את בקשתי לביטול הדו"ח. כמו כן מוסרים "הודעה חדשה לתשלום הקנס תשלח לבעל הרכב ובידו תהא האפשרות לשלם את הקנס או לבקש להישפט בגינו. בעל הרכב הם ההורים שלי. בהתאם לתגובה זו כתבתי מכתב נוסף בו אני מציין שראשית הבנתי שמי שעושה לראשונה בחייו עבירה בת"א-יפו זכאי לאזהרה בלבד. כמו כן לנוכח הנסיבות המיוחדות החוק בהחלט מאפשר לבטל קנסות בנושא זה. מצ"ב המסמך האחרון (השלישי במספר והראשון לאחר התגובה בה הם מסרבים לבטל את הקנס) שנשלח לעיריית תל אביבי יפו בצינזור פרטי. אודה אם תוכלו להתייחס לנאמר. טרם קיבלנו הודעה חדשה להישפט כפי שהם כתבו אך בדו"ח עצמו יש ספח "בקשה להישפט", האם עלי למלא אותו או להמתין להודעה החדשה להורי בו עליהם למסור שברצונם להישפט ועלי להגיע למשפט? עד מתי אני יכול למלא אותו עד 90 יום או רק עד 30 ימים מהמועד שבו היה הקנס? והאם בכלל למלא אותו או להמתין להודאה החדשה? כמו כן מאחר ובכוונתי לתבוע אותם על עוגמת נפש האם לעשות זאת כבר עכשיו או רק לאחר המשפט שלהם נגדי? אודה למענה מצידכם.

    • מסמך 1 לאחר הקנס - ראו את התאריך והשעה שרשמתי
      ל.ר | 25/06/2009 23:02

      מצ"ב המסמך. אני שומר אותו על JPG. יש לשמור את המסמך במחשב וכך לפתוח אותו, זאת במידה ובלחיצה לא נפתח המסמך.

    • המסמך השני ששלחתי אליהם -ראו תאריך ושעה
      ל.ר | 25/06/2009 23:04

      אם אתם לא מצליחים להתבונן במסמך כעת, עליכם לשמור אותו במחשבכם ולפתוח אותו באמצעות התוכנות הסטנדרטיות שלכם. במקור הוא היה עם סיומת tif אודה על מענה כאן בפורום ולא דרך תכתובת/שיחת טלפון. תודה.

    • בקשה להישפט
      עו"ד אילון אורון | 27/06/2009 12:58

      למניעת תקלות, הייתי מבקש להישפט כבר עכשיו. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש, עושה זאת על אחריותו.

      • 2 שאלות נוספות עו"ד אילון הנכבד
        ל.ר. | 27/06/2009 19:20

        1. תקלות לי או להם? כי אם להם בכיף.. שיאכלו חצץ. 2. במידה ואני מגיש בקשה להישפט האם הם יכולים לרדת מהדו"ח עוד לפני המשפט? כי רק להישפט זה עוד הוצאות עבורי. באיזה בית משפט זה? מה הטיעון הראשי שאני צריך להביא ואיזה הוכחות? החבר הזה כבר לא בקשר איתי.

        • עיריית ת"א יפו ביטלה לי את הקנס
          ל.ר. | 02/07/2009 02:18

          עו"ד אורון, אחרי המכתבים האלו עיירית ת"א-יפו כתבה שמלפנים לשורת הדין היא מבטלת את הקנס. מה משמעות הדבר? הייתכן שיהיו הפתעות בהמשך? כתבתי להם מכתב לפני שלושה ימים שהגעתי אישית לעיירת ת"א יפו בו מסרתי שאני מבקש אישור על כך שלפקח יהודי יש אישור עבודה ביום השבת לפעולות שאינן בגדר הצלת חיים.וכן ביקשתי לבטל לאתר את הדו"ח אודה לך האם היו בעבר הודעות מטעם עיריית ת"א-יפו על ביטול הקנס אך בפועל הוא לא בוטל? תודה.