את מתכוונת לעצות איך לא לשלם

  • דוח מהירות בחו"ל
    רונית | 22/06/2009 22:59

    קיבלתי דוח מהירות מאיטליה בדואר רשום ע"ס 170 אירו, הרכב שהייתי איתו באיטליה היה רכב מחברת השכרה. מה החוקים בנושא? מה קורה אם אני לא משלמת? בנוסף השארתי פיקדון כרטיס אשראי שהוחלף וזה שניתן באיטליה כבר לא בתוקף.. בקיצור אשמח לכמה עצות חכמות בנושא. תודה

    • את מתכוונת לעצות איך לא לשלם
      דוד, מתנדב בתנועה | 23/06/2009 06:34

      כאן פורום תעבורה תעבירי את השאלה לפורום נוכלים לדעתי על מדינת ישראל לסייע למדינות זרות לגבות דוחות כאלה, למען שמה הטוב של המדינה. לא די שאנחנו עושים עבירות בחו"ל, אח"כ גם מחפשים דרך להימנע מלשלם.

      • תשמע איש ישר והגון
        מירי | 23/06/2009 11:25

        אם אתה כן רוצה לשלם את הדוחות שלך למרות שלא תמיד הם נכונים וגם הם כן גובה הכנס הוא בחיים לא תואם את העברה אלא גובה הכנס נקבע לפי תקציב המדינה כמה כסף הם רוצים לעשוק מאזרחים השנה בכל אופן במקרה כזה עדיף שלא תיעץ אם אתה רוצה להיות טיפה מתחשב אז אולי תעביר למקום בו כן יביעו את תעדתם בצורה טובה ואם לא אז עדיף שלא תענה ואני בטוחה ישר ישר והגון שגם אצלך יש כמה דוחות שאתה אולי לא יודע מה לעשות איתם למרות שתגיד שלא אבל זה ברור שהיה לך יום טוב

        • לא אמרתי שאני לא אשלם.. כנראה שלא קראת את כל השאלה
          רונית | 23/06/2009 11:48

          דוד שלום, אני רק רוצה לדעת מהם החוקים בנושא ולמי לפנות.. וכן במידה ולדעתי הדוח לא מוצדק.. מה אני צריכה בשביל זה לטוס שוב לאיטליה?? אם אינכם יכולים לעזור זה בסדר זו גם תשובה.. אבל לפחות תענו על מה ששאלתי בצורה כנה ובהתבססות על החוק שהרי זו הסיבה שפניתי דווקא לפורום הזה.

          • נסי את מזלך בשגרירות איטליה  לת
            גיא "אנשים באדום" | 23/06/2009 12:39

        • כאשר יש תאונה, מי העושק ומי הנעשק ?
          גיא "אנשים באדום" | 23/06/2009 12:47

          כאשר המקרה הוא בחו"ל הבעיה מורכבת יותר אבל באופן עקרוני חובה עלינו לשמור על החיים כדי לחזור בשלום למשפחתנו.את אולי חושבת שאני צדקן / פלספן , אבל כאשר אנשים עושים שטויות ולא חושבים בכביש התוצאה כואבת או בכיס או במהלך כל החיים (או במקום אחר...) אני מציע לך לא לשפוט אנשים בלי להכירם / את העובדות ולהחליט בשבילם מה הם עשו או לא ואם יש בעברם עבירות כאלה או אחרות. כל דבריי הם במטרה אחת ויחידה - קידום הבטיחות בדרכים והגברת המודעות לקטל הנוראי בדרכים, שמקורו במקרים רבים בטעויות, הסחת הדעת, רשלנות , חוסר תשומת לב. סע כחוק ותגיע רחוק ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com