צריך יותר פרטים על מצבך

  • התליית רישיון הנהיגה
    שגיא | 17/06/2009 14:40

    קיבלתי מכתב היום שמזמנים אותי לעוד כמה ימים למשרד הרישוי . הם קיבלו חוות דעת רפואית ממכון רפואי שהיתי מטופל שם. ומשרד הרישוי רוצה לשמוע טענותי למה שיש להם. מה אני עושה במצב כזה. אני לא יודע מה להגיד להם כדי שלא יקחו וכדי שלא הסכן את מצבי יותר. האם אני צריך להתיעץ עם עו"ד לבוא עם עו"ד. עינתי קצת באינטרנט וקראתי (אני לא מדבר על מיקרי הריגשה ותאונות דרכים)שאנשים שיש להם אפילפסיה למשל נוהגים ברכב ויש עוד כל מיני סוגים של מקרים. מה לעשות......... תודה רבה על הענותיכם

    • צריך יותר פרטים על מצבך
      אורן המקורי | 18/06/2009 06:33

      אמרת מה לא..מה כן? אני הייתי ניגש לעו"ד להתייעץ. לרוב, זה לא כרוך בתשלום.

      • בהמשך...
        שגיא | 20/06/2009 21:45

        שוחחנו בפלא....ואמרתי לי לדבר איתכם אחרי שאי אגש למשרד הרישוי. המטרה שזומנתי לשם היא טיעון טענות לגבי חו"ד רפואית שקיבלו ממכון רפואי שבו היה מטופל והפסקתי מסיבות אישיות. כוונתם לשמוע מה שיש לי לומר או שהם קבעו עובדה ואני מגיעה לגבל החלטה כלשהי ? במידה והם ירצו לשמוע מה שיש לי לומר מה עלי לומר? דבר חשוב נוסף עברתי טסט לרכב וקיבלתי רישון לפני כמה ימים כמה ימים לאחר קבלת המכתב. אני נוהג טוב אולי מספר בודד של עברות ללא ניקוד אפילו. לקחתי 60 שעורים נהיגה הוחלט להגיש אותי לטסט כי אני מוכן ונוהג טוב.בנוסף לכל עברתי את הטסט והוכשרתי על ידי בוחן .

    • פסילה רפואית
      עו"ד אילון אורון | 18/06/2009 08:44

      אם משרד הרישוי יודיע כי הוחלט להתלות את רשיונך ניתן לערער על החלטה זו תוך 30 יום לוועדת ערר. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום הינן כלליות בלבד ואינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי. העושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.