דרך אגב, זה דוח עירוני וכתוב בתדפיס שהרכב צולם

  • דו"ח שחסרים בו פרטים
    אתי | 14/06/2009 12:58

    גיסתי חנתה בחנייה של הבית שלי. להפתעתנו, כשירדנו גילינו שניתן לה דו"ח.הדו"ח כלל את פרטי הרכב, אבל לא את מספר הבית (היה רשום את שם הרחוב הנכון ובמספר הבית 9999).ולא נכתב מה האיסור אלא  "במקום שהחניה בו נאסרה והאיסור".כנראה שהדו"ח ניתן בגלל שחברת הניהול של הבית תלתה 2 שלטים האחד - מעבר הולכי רגל, והשני - מיועד לרכב חירום, אבל כאשר יש צורך ברכב חירום - הוא חונה במקום אחר (קרוב יותר לבית), באופן כללי - אף אחד לא שם על האיסור הזה. כולם חונים שם.ומאיפה הבסיס החוקי לתת דו"ח בגלל שאדם שם שלט הזוי על דעת עצמו?

    • דרך אגב, זה דוח עירוני וכתוב בתדפיס שהרכב צולם  לת
      אתי | 14/06/2009 13:03

    • לא נותנים דוחות בחנייה פרטית
      אורן המקורי | 14/06/2009 13:14

      לא משטרה ולא עירייה. לכן המקרה נראה לי תמוהה. לגופו של הדו"ח פנו לעירייה ונסו לדרוש פרטים בנוגע למיקום העבירה המדויק. כמו-כן, בקשו לראות את התמונה.

      • תודה רבה
        אתי | 14/06/2009 13:18

        גם לי זה נראה תמוה ביותר :)תודה על העצה.האם אני צודקת שאין להם סמכות לתת דוחות בגלל שלט של חברת הניהול של הבניין?

        • זו לא סנקציה על תליית שלט
          אורן המקורי | 14/06/2009 14:14

          יש דוחות אחרים שעירייה יכולה לתת בנוגע לשילוט שהוצב שלא כדין.

        • השלט עשוי להיות חוקי
          דוד, מתנדב בתנועה | 15/06/2009 04:49

          אם חברת הניהול פנתה לעיריה וקיבלה אישור מועדת התנועה/התעבורה/התימרור העירונית והשלט פורסם כחוק, הרי שהתמרור חוקי ומחייב. הדרך למסקנות רצופה בדיקה של עובדות.