דיווח לחברת הביטוח

  • דיווח לחברת ביטוח על תאונה בסוג רכב אחר
    SHICHMAN | 11/06/2009 20:46

    שלום רב! יש לי רשיון על קטנוע ובשנתיים אחרונות היו לי 2 תאונות בקטנוע בגינן הגשתי תביעה לחברת ביטוח. על אחת מהן קיבלתי שלילה מנהלית של חודשיים ואח"כ התיק נסגר. אם אני עושה ביטוח לרכב פרטי (רכב מסוג אחר, רשיון מסוג אחר) האם אני חייב לדווח על התאונות שהיו על הקנוע? תודה רבה מראש על העזרה!

    • דיווח לחברת הביטוח
      עו"ד אילון אורון | 14/06/2009 07:46

      עלייך להשיב לשאלות עליהן תתבקש להשיב. הסתרת מידע עלול לגרום לחברת הביטוח להתנער מפיצוי במקרה של תאונה עתידית. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהווות תחליף ליעוץ משפטי