במילה אחת - בוודאי

  • מהירות מופרזת-נהג חדש לעומת נהג ותיק
    מלאני | 11/06/2009 17:42

    היי, יש לי שאלה-האם יש הבדל בעונש שניתן בבית משפט באותה עבירה לגבי נהגים שונים?כלומר חדש מול ותיק? האם יתכן כי לנהג חדש ישללו את הרישיון בעוד נהג ותיק יקבל קנס כספי בלבד? מדובר במקרה שתועד במצלמה-נהיגה במהירות של 150 קמ''ש במקום שהמהירות המקסימלית היא 90 קמ''ש. רציתי לדעת האם העובדה שמדובר בנהג חדש תגרום לשלילה ארוכה יותר ועונש חמור יותר מאשר עונש שיקבל נהג ותיק. תודה מראש. הערת מערכת: לקריאה אודות נהיגה מופרזת >>

    • במילה אחת - בוודאי
      אורן המקורי | 11/06/2009 19:51

      מדובר במהירות גבוהה מאוד ועם כל נהג יחמירו. עם נהג חדש יחמירו על אחת כמה וכמה. בחלק מהמקרים הוא יכול להגיד "ביי ביי" לרשיון הנהיגה גם לתקופה שתגרום לו אח"כ לבצע טסט+תיאוריה מחדש.

      • יכול להיות שנהג ותיק יצא מסיפור כזה עם נקודות וקנס
        מלאני | 12/06/2009 21:29

        ונהג חדש יקבל שלילה לכמה שנים טובות?

        • נכון ומדויק  לת
          דוד, מתנדב בתנועה | 13/06/2009 16:57