מה ז"א כתובת לא נכונה?

  • כתובת לא נכונה בדו"ח
    חבר | 10/06/2009 22:51

    חבר שלי נתפס על נהיגה בשכרות אך כאשר בדקתי במפות העיר גיליתי שהכתובת המצויינת כמקום האיכוע אינה נכונה האם זה יכול להקל עליו במשפט? תודה מראש

    • מה ז"א כתובת לא נכונה?  לת
      אורן המקורי | 11/06/2009 00:21

      • תאור המקום בדו"ח
        חבר | 11/06/2009 18:39

        ז"א תאור המקום בדוח שקיבל. רשום שם רח' המוסכים 51 חיפה ובאמת זה היה בכלל ברחוב אחר וגם אם לא אז לפחות 500 מטר מהעתובת הנ"ל. לפי כמה שידוע לי פרטים שגויים בדוחות תעבורה יכולים לעזור בהקלה על העונש ואף למנוע אותו לעיתים השאלה עד כמה זה יכול לעזור לדעתך *למידע נוסף: דוחות תעבורה

        • הדבר משתנה
          אורן המקורי | 11/06/2009 19:50

          יכול להיות שהדבר יכול לעזור במניעת אי הרשעה. לשלב העונש לא נראה לי שזה כ"כ יעזור.

          • או קיי תודה  לת
            חבר | 12/06/2009 14:32