האם ישבת לידו בזמן שנהג?

  • מה העונש אם תפוסים את בני נהג
    שלמה | 07/06/2009 19:44

    אם תפסו את הילד שלי שאין לו רשיון עדיין הוא רק לומד נהיגה נוסע ברכב שלי מה העונש שמביאים עליי?

    • האם ישבת לידו בזמן שנהג?
      אורן המקורי | 07/06/2009 22:31

      אתה צפוי לפסילה בפועל לתקופה משמעותית ביותר שיכול ותימנה בשנים וזאת בנוסף לכל עונש אחר. מדובר בעבירה מהחמורות בפקודת התעבורה - התרה לבלתי מורשה לנהוג. במקרים מסוימים קבוע לה גם עונש מאסר. גש להתייעץ עם עו"ד ויפה שעה אחת קודם.

      • לא ישבתי ליידו
        שלמה | 09/06/2009 12:34

        הוא לקח בדעת עצמו

        • זה הולך ומסתבך !!!!!!
          גיא "אנשים באדום" | 09/06/2009 14:58

          כלומר ניתן להאשים את הילד בשבל"ר (שימוש ברכב ללא רשות) ........ עדיף באמת להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום, איזה "תיק" עדיף להפיל על מי. אני מקווה ומאמין שהלקחים הופקו. סע כחוק - ותגיע רחוק ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

          • רגע אני לא הבנתי
            שלמה | 09/06/2009 16:25

            אם נגיד תופסים אתו האם הוא מסתבך או אני כי אני לא ידעתי מה זה

            • תזכור שאני לא השופט
              גיא "אנשים באדום" | 09/06/2009 18:15

              השאלה מה האישום בגינו נרשמה ההזמנה לדין, וגם אם תספר לנו את הפרט הנ"ל עדיין קשה לדעת מה השופט יחליט. ניתן לבדוק באופן סטטיסטי מה היה בעבר במקרים דומים, אין לי מידע בנדון. אני מציע להתייעץ עם עורך דין. סע כחוק - ותגיע רחוק ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

            • תשובה
              אורן המקורי | 09/06/2009 18:49

              אם הוא נהג ברכב ולקח אותו ללא רשותך הרי שאתה לא אשם. הוא יואשם בשבל"ר (שימוש ברכב ללא רשות). המדובר בעבירה פלילית. ואתה תידרש להגיש תלונה על כך. אם הוא נהג ברכב בידיעתך - אתה תואשם בהתרה לבלתי מורשה לנהוג. מה נכתב בהזמנה לדין?

              • כתובב
                שלמה | 09/06/2009 19:49

                כתוב שבעל הרבה שרשום שמי צריך להתייצב בבית משפט יום חמישי על התרה לבעלי לא מורשה נהיגה משהו כזה.. אוואוהה אני הסתבכתי??