תשובה

  • דוחות להולכי רגל
    הרי | 06/06/2009 07:26

    מה סכום הקנס להולך רגל שחוצה באור אדום? מה סכום הקנס להולך רגל שחוצה כביש לא במעבר חציה? האם ניתן לרשום קנס להולך רגל שחוצה כביש במקום שאין מעבר חציה במרחק סביר? באיזה מאגר נכנסים רישומי דוחו"ת להולכי רגל והאם יש לזה משמעות או השלכות ? (למשל דוחו"ת תנועה שנצברים מורידים נקודות ומזמנים לקורס נהיגה מונעת ונרשמים במשטרה ).

    • תשובה
      אורן המקורי | 06/06/2009 07:59

      הדוחות הנרשמים כנגדך נרשמים ברישומייך התעבורתיים. מרבית הדוחות להולכי רגל מסתכמים בקנס של 100 שקלים. לקבלת מידע על רישום תעבורתי אתה צריך לפנות למשטרה ולמלא טופס מתאים (בדיוק כמו בקשת מידע על רישום פלילי).