אתה מזהם סביבתי ! ולא אזרח טוב !

  • זריקת חפיסת סיגריות מהחלון ותפס פקח של משרד לאיכות
    אזרח טוב | 04/06/2009 02:24

    זרקתי קופסאת סיגריות מהחלון בסביבות 12 וחצי בלילה ופקח של איכות הסביבה ישב במונית כקלינט פתאום הוא ירד ועושה לי תביא תעודת זהות אני מאיכות הסביבה ורשם את כל הפרטים שליואמר שאני יקבל תוך חודשיים קנס של 700 שקל לבית ואם אני רוצה אני יכול לערר עליו. יש לצין שביקשתי ממנו תעודה והוא הראה לי השאלה היא האם הוא יכול שלא במשמרת לקחת פרטים של אנשים ואם כן כמה באמת קנס הוא יכול לכתוב לי ומה הסיכוים לערר? תודה לכל מי שעוזר.

    • אתה מזהם סביבתי ! ולא אזרח טוב !
      גיא "אנשים באדום" | 04/06/2009 06:13

      תסלח לי על האמת, אבל היא לא נכונה ? גם פולט לאויר סרטן וגם מלכלך את הסביבה והמקום בו אנו חיים. איזה אזרח טוב אתה ? ? ? חבל שהקנס הוא כה נמוך, לדעתך אם השעה היתה חצות אז מה .... לא מגיע לך קנס ? לא לכלכת ? מותר לפקח לרשום לך דו"ח גם כשהוא לא בתפקיד, כמו שלכל אזרח מותר להתלונן (אני מקווה שלא תתלונן שהעלבתי אותך) אלא שזה גם תפקידו - לשמור על הסביבה. דרך אגב, למה פנית דוקא לפורום הנ"ל ? אני מקווה שאין לך בעיות בנושאי תעבורה / דו"חות תנועה ......... סע כחוק - ותגיע רחוק ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • גם אתה לא צדיק למרות התנדבותך
        אזרח טוב | 05/06/2009 05:11

        מה אתה מבלבל את המוח??? אני בטוח במאת האחוזים שגם לך וכול המגיבים הצדקים שיש פה שלכולכם יצא הרבה יותר מפעם אחת משהו מהחלון ואני רואה את זה כל יום על הכביש מה קורא אני עובד בשליחויות אז אל תשחק אותה איזה איש טוב שבא לחנך תעולם כולם עושים טעויות. ואני ממש לא אומר שזה בסדר מה שעשיתי כמובן אבל קורא אז אנא ממך אם ברצונך לענות לשאלתי בשמחה ואם לא שתיקה תמיד טובה.

        • אזרח ט
          גיא "אנשים באדום" | 05/06/2009 21:35

          אני לא חושב שאני צדיק (יש אנשים שחושבים זאת ...) זה לא מעסיק אותי ולה זה האישו כאן וגם לא ההתנדבות שלי, מה הקשר בכלל ??? גם לפי תגובתך זו לא נראה לי שאתה "אזרח טוב" שהפנמת את המסר ושבפעם הבאה הטעות הזו לא תקרה לך שוב. אין לי ספק שהפקח רשם לך דו"ח תקין, אין שום בעיה שהוא רשם לך אותו גם כשהוא לא בתפקיד. דרך אגב, איך קורית טעות כזו ? מה לא התכוונת למעשה שעשית ? הרי הקופסא לא נפלה לך ...... אתה בטח חשבת - עכשיו חצות אז אפשר ........... האם לא עשית דבר דומה כבר ? ומאז שנרשם הדו"ח ? דרך אגב, ולסיום : 1. קורה ולא קורא ! 2. בהזדמנות זו תחשוב על הפסקת העישון, זה יחסוך לך הרבה כסף ! 3. למה כתבת אותה הודעה למי שכינה אותך "זבל" ?.

    • הפקח יכול. נדמה לי שהקנס 250 ש"ח.  לת
      אורן המקורי | 04/06/2009 19:59

    • זבל מי שמלכלך
      כואב בכיס | 04/06/2009 22:56

      אני בטוח שבפעם הבאה תחשוב טוב טוב לפני שתזרוק דבר מה ברחוב.

      • אזרח טוב
        אזרח טוב | 05/06/2009 05:08

        מה אתה מבלבל את המוח??? אני בטוח במאת האחוזים שגם לך וכול המגיבים הצדקים שיש פה שלכולכם יצא הרבה יותר מפעם אחת משהו מהחלון ואני רואה את זה כל יום על הכביש מה קורא אני עובד בשליחויות אז אל תשחק אותה איזה איש טוב שבא לחנך תעולם כולם עושים טעויות. ואני ממש לא אומר שזה בסדר מה שעשיתי כמובן אבל קורא אז אנא ממך אם ברצונך לענות לשאלתי בשמחה ואם לא שתיקה תמיד טובה

    • אני שמח לשמוע על המקרה (שנתפסת). כואב בכיס?!
      ערן | 06/06/2009 23:35

      כמו שאתה מגיב, אני משער שזה לא הדוח הראשון ולא הדוח האחרון שלך.כן ירבו. תשתדל רק להודיע איפה אתה נוהג בשביל שאפשר יהיה לנסוע בדרכים חלופיות ולא להסתכן בלהיות לידך... אתה מוזמן להמשיך להתלהם כרצונך...

    • אכן אזרח למופת...לא סתם טוב
      כואב בכיס | 07/06/2009 02:18

      דואג למלא את קופת האוצר הן מתשלום הבלו על טבק וכן קנסות. עם עוד פראיירים כמוך נצלח את המשבר הכלכלי בלי שום בעיות.